Niye giremiyorsun.
Tapatalk a giremeyen üyeler, Maxicep i kaldırıp tekrar tanımlasınlar Tapatalk a zira yazılım değiştiği için android de sanırım gerekiyor, iOS direkt tanıdı. @-qarapapaq-

Bende de sorun çıkarmadan tanıdı. Sorun bazı telefonda geçiyon sanırım, muhtemelen ön tanımlı bilgilerdendir.Tapatalk a giremeyen üyeler, Maxicep i kaldırıp tekrar tanımlasınlar Tapatalk a zira yazılım değiştiği için android de sanırım gerekiyor, iOS direkt tanıdı. @-qarapapaq-
maxicep ana sayfaya giriş yapmaya çalışınca "file not found" hatası alıyorum, bu sorun sadece bende mi, yoksa aynı sorunu başka yaşayan var mı?

nick ve şifrenle giriş yaptın mı?Ben girdim abi, 10sniye önce![]()
nick ve şifrenle giriş yaptın mı?

Nasıl? Giriş yapmış durumdayım, sen sorunca da denedim ana sayfaya giriliyor. Tam anlayamadım mı acaba?![]()
Anladım...Portal forumla endekre çalışmayabilir, portala daha el atılmadığı için orada sorunlar olabilir.
dün sorun yoktu opera minide ama bugün sol üst köşede sürekli dönüyor sanki bişey yükleniyormuş gibi ama site tamamen yüklendi reklamlar da kaldırılmış mobilden acaba neyi yüklemeye çalışıyor bu opera bu sorun başka symbianlarda da var mı şuan?
Aynen eksikliğini hissediyorum ya;DSitenin üst kısmına son 10, yazılan mesaj, açılan konu eklense iyi olmaz mı sizcede?