Tapatalk kullanmobile light sürüm ve eski smileyler geri gelsin yeter şuan foruma mobil olarak giriş yapıp, yorum bırakamıyorum lütfen bununla ilgilenin herkesin internet bağlantısı her zaman hızlı değil okula gidince bazen 3g çekmiyormobile light geri gelsin
![]()

bağlantım yüzünden kullanmam imkansız![]()

Hmm tamam. Neden peki ?sen durumu anlamadın hızım düşük değil adsl bile olsa proxy kullanmak zorundayım![]()
hocam mobilnreklamları kaldırırsanız memnun oluruz mobil kullanıcılar olarak sıkıntı çıkıyorSite zaten kendinden tüm fonksiyonları ile mobil destekli, en büyük getirdiği teknolojik yeniliklerden biri de bu.
Ya Galatasarylı olacaksın ya da Galatasaraylı. Başka alternatifin yokKişisel Bilgileri Değiştirirken Futbol Takımında Niye Sadece Galatasaray Var ? Diğerlerini Sonradan Mı Ekliyeceksiniz ?

Ya Galatasarylı olacaksın ya da Galatasaraylı. Başka alternatifin yok![]()
avrupada sonsuz destek tabi 
ya abi insanı hndler kullanıyorum demek zorunda bırakıyorlarsen durumu anlamadın hızım düşük değil adsl bile olsa proxy kullanmak zorundayım![]()

Genelleme yapmadım o arkadasin android telefonu vardı ona dedim.ben şimdiye kadar hep mobile light geliştirilir umudu ile bakarken resmen şok oldum böyle bi forumu bu hale getirmenin ne anlamı vardı ve şu tapatalk kullanın diyen arkadaşlar için herkes android kullanmıyor demek istiyorum