Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

safakk34

safakk34

Üye
Güzel olmuş elinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Birçok ingilizce bölüm var.Bence site 3-4 gün içerisinde eksiksiz olarak hizmet verecektir.

• Beğen
Tepkiler: arslanla
KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar Tapatalk ile giriş yapamıyorsanız uygulamadan Maxicep'i kaldırıp yeniden aratın.Yeni sitemizi logosundan tanırsınız zaten.

KayraBey

KayraBey

Üye
Yazdığım bir mesajdaki yanlışı nasıl düzelteceğim?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Eskisine nazaran cok daha guzel oldu. Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Dede
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Kim ne derse desin cok hızlı oldu ve tek bi sorun yaşamadım hâlâ :)

• Beğen
Tepkiler: Jan ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
OZan uzun zamandır bunun için çalışıyormuş demek :cool:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Daha 2 kat hızlanacağız arkadaslar, hız anlamında yapılacaklar var merak etmeyin herkes memnun kalacaktır ...

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Jan ve Dede
Adilx05

Adilx05

Üye
Daha 2 kat hızlanacağız arkadaslar, hız anlamında yapılacaklar var merak etmeyin herkes memnun kalacaktır ...
Özelden Attığım Mesaja Cevap Verebilir Misiniz ?

Adilx05

Adilx05

Üye
Flood İçin Kusuruma Bakmayın Fakat Üyenin Tüm Konularını Bul Aramasıda Çalışmıyo Onada Bi Düzenleme Yapın Madem Öneri Alınıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Jan
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arama yarın gün içinde düzelecek, şu an üye listesi yeniden derleniyor. Yarın ARAMA derlenecek.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Jan
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Arama yarın gün içinde düzelecek, şu an üye listesi yeniden derleniyor. Yarın ARAMA derlenecek.

Rütbem webte ayrı Tapatalk ta ayrı yazıyor yeni üye :) benim açımdan sorun yok ama bilgi vermek için yazdım :)

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Öncelikle hayırlı olsun hepimize.. ''Bence'' eskisi daha iyiydi :) ama buda pekte fena değil . Eğer bir çok arkadaşımıza sorunlarında yardımcı olacak ise bize de düşen sadece alışmak :) ve madem ki beğenler sıfırlanmış arkadaşlar beğene çökelimmm :) bazı yerlerde ingilizce dili kullanılmış türkçeye çevirilse güzel olacak. Teşekkürler kolaygelsin ..

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Yan konular boyut olarak biraz daha büyüse oda iyi olacak ..

Jan

Jan

Üye
Acaba diyorum Mobil sürüm bu sayede düzeltildimi ?

Samet.25

Yeni Tarz hoşuma gitti eline sağlık emeği gecenlerin ufak tefek hatalar var onlarda zamanla düzelir zaten Kolay değil bu kadar konusu , üyesi olan siteyi başka altyapıya taşımak elinize saglık

• Beğen
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Emeginize saglik. :oke:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hayırlı olsun..

Üst Alt