Oldum olası değişiklikleri sevmemişimdir. Fakat değişmeyen tek şey de değişimdir. Eskiden açılan başlıkların kaç sayfaya ulaştığı gözüküyordu. Artık gözükmüyor.
Oldum olası değişiklikleri sevmemişimdir. Fakat değişmeyen tek şey de değişimdir. Eskiden açılan başlıkların kaç sayfaya ulaştığı gözüküyordu. Artık gözükmüyor.
Başta bana da soluk geliyordu eski temaya göre ama ,alıştıktan sonra, artık çok daha iyi görünüyor gözüme. Sade olması daha iyi. Kişinin kendisi için düzenleyebileceği bir şey yaparsanız o olur ama tamamen değiştirecekseniz de sade olması taraftarıyım.
yahu pardon özürdileyerek, siz bu sağ üstte nerde göryonuz acaba merak ettim doğrusu yanlış anlamayın
opera mini tarayıcıdan bahsedyonuz dimi hocam, telefonu dik'te tuttum, yan yatırdım yine yok öyle bişey, en altta inince anca nicke tıklaman gerek, demek istediğim giriş nasıl üstteyse çıkışta orda olması lazım, en alta iki saat inmeye uğraşmayalım
saygılar
yahu pardon özürdileyerek, siz bu sağ üstte nerde göryonuz acaba merak ettim doğrusu yanlış anlamayın
opera mini tarayıcıdan bahsedyonuz dimi hocam, telefonu dik'te tuttum, yan yatırdım yine yok öyle bişey, en altta inince anca nicke tıklaman gerek, demek istediğim giriş nasıl üstteyse çıkışta orda olması lazım, en alta iki saat inmeye uğraşmayalım
saygılar
hmm evet aynen öyle arkadaşım "tek sütun görünümü" açık olduğundan dolayı farklı çıkıyo karşıma
denedim şimdi kapalı yaptım, dediğin gibi sağ üstte nick
farklı sitelerde sorunlu olduğundan dolayı -tek sütun görünümü- genelde açık benim
bilgilendirme için