Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

ya o değilde bari şeyler rütbeleri gösteren logolar olsa iyi bari olurdu ya

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
İyi olmuş ancak sistem değiştirmenin en kötü tarafı kurulu modifikasyonların taşınamaması. Yine de zamanla oturur.
Zamanla daha da fazlası ve kullanışlısı olmakta ve olacaktır.
15 sn ye düşürdüm zaten normalde 30sn idi, 15sn. de bir mesaja cevap yazdıktan sonra baska bir konuyu okuyup mesaj yazmak için cok makul bir süre.
Mesaj düzenleye tıkladığım zaman 1 saniyede sayfa yenileniyor en üstte loading geliyor fakat mesaj düzenleyemiyorum.

Bu sorunu yaşayan başkası var mı yoksa benim operamı bozuk bu aralar hata veriyorda.
Sayfa tamamen yüklenmeden site üzerindeki bu sekilde "düzenle, beğen" gibi butonlara tıklarsanız, işlevler dogru calismayabilir. (Özellikle opera da bu sorun olacaktır çünkü tüm scriptler en son yüklenmektedir) Sayfanın yüklenmesini tamamen beklemeden aksiyon yapmayınız

Tepkiler: Invoke ve GDDR5

Uhops

Üye
Tamam. .

Oğuzhan

Üye
Tema değişmeyecek mi? Hep bu aşırı sade tema mı kalacak?

PYTHONs

Üye
Hayırlı olsun maXicep açısından.

Bence vbulletinden daha güzel olmuş bildirimler felan. Facebook ta geziniyoruz sanki

Tepkiler: HighCore

asigsasi

Üye
şu an konuyu okuyan kısmındaki diğer kayıtlı üyeleri biz göremeyecek miyiz şayet göremeyeceksek bi anlamı kalmıyor

Tepkiler: HighCore ve Buğra

asigsasi

Üye
şimdi gözüktü

Tepkiler: HighCore ve Buğra

Uhops

Üye
Kendi konumuzu nasıl üste taşıyacağız? 2 ay önce açılmış konuyu üste çıkarmam lazım ama [DOUBL.POST=1380728788,1377170583][/DOUBL.POST] yazdığı için sürekli eklendi yazıyor.

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
eklendi olarak yazsa da konu üstte çıkıyor

asigsasi

Üye
pm kutusunu tek seferde silmek için bir buton ekleme şansın varmı @Ozan

Tepkiler: yaren_dede ve Dede