opera miniden düzenleyebiliyorum ama düzenle butonunu göçertene kadar basıyorum ard arda anca düzenleme paneli geliyor bir de eksiklik var konu başlığı düzenlenmiyor...
opera miniden düzenleyebiliyorum ama düzenle butonunu göçertene kadar basıyorum ard arda anca düzenleme paneli geliyor bir de eksiklik var konu başlığı düzenlenmiyor...
Arkadaşlar Opera Mini'den giriyorum, 5dk önce forum kısmınım şekli değişmişti yani android mobil tarzı bişey oldu ekran görüntüsü alayım dedim sayfa yenilenince tekrar eski haline döndü. Acaba sitede düzenleme mi var?
Bunu fark eden oldu mu?
Tablet PC bölümünün notebook-netbook altından çıkarılması süper oldu
Fakat mobilde sayfanın açılma hızı hala eskisi gibi değil ama çoook fazla bi farkta yok
symbian da opera mobil de pek fark göremedim v bluetini her dakika arar oldum fakat şu yeni sistem bi tam olarak otursa çok güzel özellikleri var mobil den girdiğimiz zaman avatar boyu yarı yarıya küçük olabilir gibi vs...
bence klasik forum görüntüsünden vazgeçilmeli. metro arayuz harika olur. ana başlıklar canlı karelerde ve onların içinde alt kategoriler olur. alt kategori üzerine mause götürüldüğünde yanda bir sutunda konular görülür.