teşekkürler güzel olmuş emeğinize sağlık şu an deneme aşamasındayım oldukça hızlı gibi diğerine göre ama alışmıştık eskisine ama neyse tekrar teşekkürler
Gerçekten çok güzel olmuş ellerinize saglık tabi ki yeni olduğu için baya eksikler var ama en fazla 1 aya toparlanır bu işlerle çok haşır neşir olduğum için bu işlerin zorluğunu bilirim. ve tek kelimeyle Ellerinize sağlık umarım daha iyisi olur.
Sitemize hayırlı olsun diyelim. Tabi yeni olduğundan aksaklıklar illa olacaktır. Ama ilk gözüme çarpan eksiği söyleyeyim imza alanı çok büyük olmuş. Üyenin yazdığı mesajla yorum birbirine giriyor o tireler az daha aşağıda olsa daha iyi olur gibi. Onun dışında sanki başka forum gibi geldi bu kadarını beklemiyordum
Ödül puanı anladığım kadarıyla, çoğunlukla oyunlarda kullanılan ve "Achievement" adı verilen sistemden esinlenerek eklenmiş foruma.Türkçe'de genelde "Başarım" olarak geçer.Yani atıyorum 100. mesajını attığın zaman "100. Mesaj" başarımını kazanırsın ve bu profilinde görünür.Bunu gören diğer oyuncular senin 100 ya da 100'den fazla mesaja sahip olduğunu anlar.Tabi 100 mesaj olayı en basit şekli.Oyunlarda çok daha karmaşık başarımlar yer alıyor ve insanlar bunları kazanmak için çok fazla şey yapıyorlar. Fakat forum sitesinde ne kadar zor ve çeşitlidir bilmiyorum.