Mert Üye 26 sayfayı okuyamadım, daha önce söylendiyse affola. Bilgisayarda mozilla'dan girince sayfa sürekli yükleniyor gözüküyor.
26 sayfayı okuyamadım, daha önce söylendiyse affola. Bilgisayarda mozilla'dan girince sayfa sürekli yükleniyor gözüküyor.
AkiliBidik Üye Yni tasarıma alışıınca müthiş oluyo bişey kaydedince doğruldu yazısı falan süper eskisi sıkmıştı
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap benim tapatalk açılmıyor sorun ne foruma bağlanılamadı diye hata veriyor her seferinde
KayraBey Üye BLooD_ReG' Alıntı: benim tapatalk açılmıyor sorun ne foruma bağlanılamadı diye hata veriyor her seferinde Genişletmek için tıkla ... Tapatalk tan Maxicep i kaldır sonra tekrar arat
BLooD_ReG' Alıntı: benim tapatalk açılmıyor sorun ne foruma bağlanılamadı diye hata veriyor her seferinde Genişletmek için tıkla ... Tapatalk tan Maxicep i kaldır sonra tekrar arat
Mad EagLe Üye AkiliBidik' Alıntı: Tamam ben birşey demedim zaten dediysem onbin kere affolar Genişletmek için tıkla ... Merak etmeyin arkadaşı pilot ilan ettik yakında uçuşa geçecek. Siteyle ilgilendiğimizden biraz rotar yaptı.
AkiliBidik' Alıntı: Tamam ben birşey demedim zaten dediysem onbin kere affolar Genişletmek için tıkla ... Merak etmeyin arkadaşı pilot ilan ettik yakında uçuşa geçecek. Siteyle ilgilendiğimizden biraz rotar yaptı.
arslanla Üye şu mobildeki reklamlara bi el atın allah aşkına çok kötü görüntü veriyor artı olarak tarayıcıyı kasıyor mobil versiyonda reklam olmazsa site mükemmel olacak...
şu mobildeki reklamlara bi el atın allah aşkına çok kötü görüntü veriyor artı olarak tarayıcıyı kasıyor mobil versiyonda reklam olmazsa site mükemmel olacak...
abandonware Üye Mert' Alıntı: 26 sayfayı okuyamadım, daha önce söylendiyse affola. Bilgisayarda mozilla'dan girince sayfa sürekli yükleniyor gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... aynısını yazmak için girmiştim
Mert' Alıntı: 26 sayfayı okuyamadım, daha önce söylendiyse affola. Bilgisayarda mozilla'dan girince sayfa sürekli yükleniyor gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... aynısını yazmak için girmiştim
abandonware Üye bide sanki imzalar ve cevaplar birbirine girmiş gibi duruyor.. imzalara verilen alan küçültülmeli
abandonware Üye enterneoll' Alıntı: Bildirimler ingilizce ve reklamlar cok sinir bozucu olmus Genişletmek için tıkla ... bu sitede reklamlar hep sinir bozucuydu zaten
enterneoll' Alıntı: Bildirimler ingilizce ve reklamlar cok sinir bozucu olmus Genişletmek için tıkla ... bu sitede reklamlar hep sinir bozucuydu zaten
Invoke Üye enterneoll' Alıntı: Bildirimler ingilizce ve reklamlar cok sinir bozucu olmus Genişletmek için tıkla ... Hala türkçeleştirilecek yerler var, zamanla... veyseloglu' Alıntı: bu sitede reklamlar hep sinir bozucuydu zaten Genişletmek için tıkla ... He ya :/
enterneoll' Alıntı: Bildirimler ingilizce ve reklamlar cok sinir bozucu olmus Genişletmek için tıkla ... Hala türkçeleştirilecek yerler var, zamanla... veyseloglu' Alıntı: bu sitede reklamlar hep sinir bozucuydu zaten Genişletmek için tıkla ... He ya :/
abandonware Üye sitede kullanmak istediğim görselleri tinypic'e upload etmekten bıktım.. normal üyelere resim ekleyebilme olanağı verilmeli
sitede kullanmak istediğim görselleri tinypic'e upload etmekten bıktım.. normal üyelere resim ekleyebilme olanağı verilmeli
Ozan Admin Konu Sahibi veyseloglu' Alıntı: aynısını yazmak için girmiştim Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: 26 sayfayı okuyamadım, daha önce söylendiyse affola. Bilgisayarda mozilla'dan girince sayfa sürekli yükleniyor gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Tam olarak ekran goruntusu paylasmaniz mumkun mu ne oluyor ? Ve firefox surum kaç ?
veyseloglu' Alıntı: aynısını yazmak için girmiştim Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: 26 sayfayı okuyamadım, daha önce söylendiyse affola. Bilgisayarda mozilla'dan girince sayfa sürekli yükleniyor gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Tam olarak ekran goruntusu paylasmaniz mumkun mu ne oluyor ? Ve firefox surum kaç ?
Mert Üye Ozan' Alıntı: Tam olarak ekran goruntusu paylasmaniz mumkun mu ne oluyor ? Ve firefox surum kaç ? Genişletmek için tıkla ... firefox 23.0.1
Ozan' Alıntı: Tam olarak ekran goruntusu paylasmaniz mumkun mu ne oluyor ? Ve firefox surum kaç ? Genişletmek için tıkla ... firefox 23.0.1
Uhops Üye Benim için en önemli iki sorun var. -Ardarda mesaj atınca 2 mesaj atılmış oluyor. -Reklamlar göze fazla batıyor.
Benim için en önemli iki sorun var. -Ardarda mesaj atınca 2 mesaj atılmış oluyor. -Reklamlar göze fazla batıyor.