Sorunun tespiti için detay vermeniz gerekiyor, lütfen laptop olması dışında; işletim sistemi, web tarayıcı ve internet bağlantısı gibi bilgiler veriniz.
Ozanabi, ne güzel konunun altında Şu anda konuyu okuyanlar kısmı vardı ve daha iyiydi, konuya cevap vb yaptıktan sonra direk gözümüze çarpıyor-du, yukarıda avatarlı şekilde güzel olmuş ama gözümüz alıştı kaç gündür alışamadık (alışamadım) ayrıca atıyorum bir konuyu okuyan sayısı 100'den fazla oldu mu tuhaf bir görünüm vermez mi? Konu resmen aşağıya doğru çöker Bu konu hakkında bir şey yapamaz mısınız acaba? Bu arada, @Ozan abi, kendine torpil he yakışır Adminimize
Ha, bide rütbeli nickleri (ölü user'lerin nicki değil he) daha havalı olmuş, böyle noş ışığında yanıyor gibi Biz de isteriz @Ozan Ağabey
Ozanabi, ne güzel konunun altında Şu anda konuyu okuyanlar kısmı vardı ve daha iyiydi, konuya cevap vb yaptıktan sonra direk gözümüze çarpıyor-du, yukarıda avatarlı şekilde güzel olmuş ama gözümüz alıştı kaç gündür alışamadık (alışamadım) ayrıca atıyorum bir konuyu okuyan sayısı 100'den fazla oldu mu tuhaf bir görünüm vermez mi? Konu resmen aşağıya doğru çöker Bu konu hakkında bir şey yapamaz mısınız acaba?
Konuyu kim okuyor bölümünü hızlı cevabın hemen üzerine aşağı tarafa da aldım, böylede o şekilde alışanlar da yadırgamayacaktır. Sonuçta avatarları göstererek daha modern hale getirdik şu an. Eğer konuyu 100 kişi okuyorsa varsın okusun ve uzasın
Konuyu kim okuyor bölümünü hızlı cevabın hemen üzerine aşağı tarafa da aldım, böylede o şekilde alışanlar da yadırgamayacaktır. Sonuçta avatarları göstererek daha modern hale getirdik şu an. Eğer konuyu 100 kişi okuyorsa varsın okusun ve uzasın