Aybin.Kilic
Üye
Sarı arka planlı olanlar "Sabit Üst Konu" anlamına geliyor. Kırmızı arka planlı olarak sizin mesajınızdan sonra "Okunmamış Mesaj Var" anlamında.bazı konuların tonu kırmızımsı acaba bunun nedeni nedir ?
Ya bana 30-31 bildirim geldi açtım baktım yarısından fazlası "... bu konuya puan verdi" diyor.
Bunu kapatabilirmiyiz ?
Ama takip etmeyi bırakınca yazılan mesajlarda gelmiyorKonuyu takip ettiğin için geliyor. Bana da geldi ben de konunun sağ üstündeki Takip Etme'ye tıkladım gelmiyor artık.
Konuya Oy verme / değerlendirme sistemiyle alakalı bildirimleri kapatma opsiyonu eklendi, bu tip bildirimleri almak istemiyorsanız uyarı seçenekleri sayfasındaki ayarlarınızdan kapatabilirsiniz.
Açıklama: Duyuru - Konu Değerlendirme / Oylama Sistemi | Sayfa 2 - MaxiCep
Bu bayadır var yalnız. Hatta forumun üstündeki yardımcı olan tabloda en sağda yöneticilerin puanları var fakat birkaç aydır hep 0 da kalmış
Bu bayadır var yalnız. Hatta forumun üstündeki yardımcı olan tabloda en sağda yöneticilerin puanları var fakat birkaç aydır hep 0 da kalmış
aaa tamam hatırladım vardı sahi, yazıyı ingilizce görünce farklı bir sistem geliyor sandım
I'm sorry
Verilerin anlık çekilmesi milyonlarca veri olan bir veritabanından oldukça imkansız bir hal almaktadır, yazılım ne olursa olsun cache mekanizmalarıyla verilerin dakika yada saatlerde cache lenerek en kullanışlı şekilde ziyaretçilere sunulması gerekmektedir. Şu an son cevaplar bölümünde 3 dakikalık ufak bir cache mekanizmamız var.son cevaplar en üstte ilginç baya değişiklik olmuş görmeyeli, aynı bi forum gibi olmuş ama o eskilerden ( vBulletin Version 3.8.2 ) bulettin o
fark ettimde bulettin gibi bu xenforo son cevapları anında çıkarmıyo ilginç bir sistem, çok ilginç, xenforo nun cezbedici yanı face gibi bildirim vermesi buda güzel
Bence de mantıklı bir eklenti olur@Ozan , "Maxicep dışında bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz" sayfası için üyelerin "seçimimi hatırla", "bunu artık sorma" gibi bir seçeneği olması mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?