Yeni film izleme programi: Film Hector

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
O değilde ben bunu açamadım 5 dakika bekledim bi türlü program açılmadı...Veri tabanı yükleniyor diyor başka birşey demiyor :hmmm kaç dakika beklemem gerek yarım saat gibi birşey mi?

Çok uzun sürmemesi gerekir.
Silip tekrar yüklemeyi deneyin.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teşekkürler Özgür abi onu denememiştim.Şimdi yaptım açıldı güzelmiş program birde fiber netim olsa daha iyi olcakda neyse :)

Normal ADSL de iş görüyor.
Çözünürlüğü yüksek ayarlamadığın sürece takılmadan izleyebilirsin muhtemelen.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Teşekkürler ama film indirmeyi nasıl yapacağız indirme diye bir özellik yazıyordu da uygulamayı indirmeden önce gözüme çarptı da

darkwaters

Üye
Çok iyi de olmuş çok güzel iyi olmuş :tşk: bilgilendirdiğin için.
bence programın 2 problemi var ilk izlenim olarak bi tanesi fiilm izlerken tuş kilidini kapayıp açınca filmi baştan açmanız gerekiyor ve ya telefonun ana ekranına gelip tekrar programa dönünce yine aynı şekilde filmi kapatıyor 2. si de katagori seçtikten sonra sağda o katagorideki filmler çıkıyor kaydırarak bakıyorsun aşağı iniyorsun yukardaki bi film ekrandan kayboluyor tekrar yukarı kaydırıp o filmi bulamıyorsun deli oldum :vur

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Çok iyi de olmuş çok güzel iyi olmuş :tşk: bilgilendirdiğin için.
bence programın 2 problemi var ilk izlenim olarak bi tanesi fiilm izlerken tuş kilidini kapayıp açınca filmi baştan açmanız gerekiyor ve ya telefonun ana ekranına gelip tekrar programa dönünce yine aynı şekilde filmi kapatıyor 2. si de katagori seçtikten sonra sağda o katagorideki filmler çıkıyor kaydırarak bakıyorsun aşağı iniyorsun yukardaki bi film ekrandan kayboluyor tekrar yukarı kaydırıp o filmi bulamıyorsun deli oldum :vur

tuş kilidi konusunda eğer Play tuşuna basıp beklersen 10-20 saniye sonra geliyor %90 ama diğerlerine katılıyorum

csH

csH

Üye
indirme yok sanirim ucretsizde ya da ben bulamadim

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Indirme sanirim ucretli versiyonda var bunda yok. Birde programda kategoriden film secince filmler birden kayboluyor yada yer degistiriyor. Guncelleme sart :D soylemek lazim yapan arkadasa.

HalfEvil333

Üye
Fazla film yok kategorilerde ya 1 ya 2 film var ben pek beğenmedim açıkçası

alical33

alical33

Üye
kategorilerde çok az film var artırılmalı

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
filmler az diye butun paketleri yukledim filmler allak bullak oldu :d: kesinlikle kategorilerde bulunan filmler cok az ama yakinda gelir sanirim. yapan arkadasa mail atmak lazim :D birde programin ana menusunde yakinda guncelleme gelicegi yaziyor ve isteginiz yada eksik buldugunuz seyler icin anket duzenliyormus ama facebook uzerinden.

csH

csH

Üye
mail attim indirme ozelligiyle ilgili ucretli versiyonda mi var diye hayir dedi indirme ozelligini yetistirememisler bikac haftav icinde guncellemeyle gelckmis

- - - Eklendi - - -

mail attim indirme ozelligiyle ilgili ucretli versiyonda mi var diye hayir dedi indirme ozelligini yetistirememisler bikac haftav icinde guncellemeyle gelckmis

Toros542

Toros542

Üye
İyi güzel de şu uygulama verisi sorunu nasıl çözülecek.kullanacak hafıza kalmadı ya!

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye

- - - Eklendi - - -

bir kaç,mı bana 5 hafta dedi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bir kaç,mı bana 5 hafta dedi

İndirme özelliği sıkıntı doğurabilir hem geliştirici, hem de indiren açısından.
Biliyorsunuz diğer tüm ülkelerde olduğu gibi bizim ülkemizde de "telif hakları" konusunda çok ciddi ve ağır yaptırımlar var.
Bu yüzden hiçbir site yada server; film dosyalarını, mp3 albümlerini vs kendi üzerinde bulunduramıyor.
Ancak uluslararası dosya paylaşım siteleri aracılığıyla linklerini verebiliyorlar.

Demem o ki, indirme özelliğini ekler eklemesine de; işte o zaman risk daha büyür.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
yaa zaten film izlerken yeterince veri doldurup hafizayi sisiriyor. Birde ustune film indirme oldugu zaman hem yapan arkadasin basi agirir hemde bizler daha fazla hafiza sorunu cekeriz. Bizlerden kastim 8GB hafizasi %90 dolu ve 32 gb hafiza karti olanlar % 8 dolu :D :D aslinda diger klasorunu basicaklar hafiza kartina dolunca basican formati kafan rahatlasin :D

Üst Alt