Yeni film izleme programi: Film Hector

Sponsorlu Bağlantılar

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Yeni film izleme programi: Film Hector
arkadaslar magazada dolasirken gordum ve sitede olmadigini farkettim varsada bulamadim. Arayuz guzel.
cengiz adinda bir arkadas yapmis isinize yarar umarim. ucretsiz versiyon ve ucretli versiyon var ama aradaki farki bilmiyorum :D sanirim reklamli ve reklamsiz.

ucret veripde aldigim bir program vardi buradada paylasilmisti. ondan hic memnun degildim ne guncelleme ne bir yeni filmleri ekleme yani kisaca parami cope atmistim. isin ilginci arkadas programi satmak icin okadarda atip tutmustu. yok surekli film eklenicek yok surekli takip edilicek. bakalim bu nasil olucak umarim arkasinda durur gelistirici arkadas.

ÖEY

ÖEY

Üye
:tşk:

serecans

serecans

Üye
teşekkürler ben indirmiştim süper olmuş

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim bende yeni gordum hemen indirdim :D gercekten guzel olmus.

marist

marist

Üye
Hayırlı olsun :D

serecans

serecans

Üye
pro bi acayip acayip acayip filmler var :kıskıs:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:oke::tşk::oke:

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
uygulamaya girdim 20 film anca vardı meğer paket seçmek gerekiyormuş paketi seçtim yenilmezler filmini izlememiştim filmin hd versiyonu vardı film yeni bitti süper uygulama

saynesim

saynesim

Üye
Efektler güzel uygulamanın geliştirilmesi lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Deneyelim bakalım :tşk:

genpoker

genpoker

Üye
Uygulamayi yapan arkadaşin e-posta sini verebilir misiniz? Wp7 de portlamasini isticem

PureFood

PureFood

Üye
İndirdim açma fırsatım olmadı henüz, paylaşım için teşekkürler.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Film indiremedim :( sanırım ücretsizin farkı bu.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim millet bem tesekkur ederim. Hayat paylastikca guzel laalalalay laala laalay

- - - Eklendi - - -

Uygulamayi yapan arkadaşin e-posta sini verebilir misiniz? Wp7 de portlamasini isticem

[email protected] iletisim adresi budur arkadasim. Umarim istedigin seye sahip olursun :D :D

Toros542

Toros542

Üye
ben uygulamayı indirdim.baya iyi olmuş teşekkürler.elinize sağlık.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Umarim cvp verir e-postama ilgilenip yazdigin icin teşekkurler..

ben mesaj atmıştım ıronman 3 ne zaman gelir diye düzeltmeler yaptıktan sonra yeni film ekleyecekmiş 1-2 gün içinde cevap verir sanada

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Harbiden bunda indirme yok. Ottomanin da dedigi gibi sanirim sadece ucretlide indiriliyor. Ama olsun bunada sukur bu haliyle bile cok guzel.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mağazada sık sık "Yeni+Popüler" bölümünü incelediğim için konu açılmadan önce indirip denemiştim.
Bence güzel bir uygulama.
Gerek içerik, gerek arayüz, gerekse efektler yönünden gayet başarılı.
Ücretsiz olması da ayrı güzelliği.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O değilde ben bunu açamadım 5 dakika bekledim bi türlü program açılmadı...Veri tabanı yükleniyor diyor başka birşey demiyor :hmmm kaç dakika beklemem gerek yarım saat gibi birşey mi?

Üst Alt