8.1 in orijinal uygulaması olacak buyuk ihtimal, şimdi de bizi tester olarak kullanıyor Microsoft, 8.1 bütün eksiklik ve sorunlar (ben rastlamadım) halledilmiş şekilde sunulacak, twitter ve instagram için de aynı çalışmaların yapılması gerekir.
Uygulama harika olmuş yağ gibi akıyor ayrıca çok estetik olmuş. Face messenger uygulaması ile ortak çalışıyor. Bir wp kullanıcısı olarak bu günleri goreceğimi hayal bile edemezdim . Buyuk ihtimalle tam surumde gelecek uygulama bu olacaktır.Demek istenilince oluyormuş bunun için 1.5 yıl beklesekte artık onumuze bakalım.
Ayarlar hala kaydırınca geliyor. Gelişsin gelişsin diyorsunuz android ios diyorsunuz programa güncelleme geliyor bu sefer beğenmiyorsunuz. Amacınız ne ?
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Tasarımdan yana pek sıkıntı yok problem özelliklerin eksikliği. Hala paylaşım yaparken paylaşım yapacağım şeyi bir kişiye mesaj olarak gönder seçeneği yok.
Öyle pek Facebook kullanan biri değilim. Ama geliştirildiği ve öncekinden daha iyi olduğu bariz belli oluyor. Arkadaşların bahsettiği eksiklerde finalde giderilerek gelir inşallah.