.clavak Üye slm.Arkadaşlar bende 6120,c sahibiyim mp3 oynatıcı ve diğer dosyaları site içindekileri yükledim hiç biri açmıyor telefonda ve desteklenmiyor diyor.Yardım.
slm.Arkadaşlar bende 6120,c sahibiyim mp3 oynatıcı ve diğer dosyaları site içindekileri yükledim hiç biri açmıyor telefonda ve desteklenmiyor diyor.Yardım.
> çileke$ < Üye by_zorbey' Alıntı: paylasım için cok tesekkürler emeğe saygı lütfen arkadaslar Genişletmek için tıkla ...
by_zorbey' Alıntı: paylasım için cok tesekkürler emeğe saygı lütfen arkadaslar Genişletmek için tıkla ...
> çileke$ < Üye ümit hayta' Alıntı: ellerine kollarına sağlık dostum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ama n73 de çalışmaz burası s60 bölümü...
ümit hayta' Alıntı: ellerine kollarına sağlık dostum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ama n73 de çalışmaz burası s60 bölümü...
xkrc Üye eline sağlık kardeş bu siteyi ve sizin gibi insanları çok sevdim bir proğramiin üye olmuştum ama gel gör ki iyi etkilendim
eline sağlık kardeş bu siteyi ve sizin gibi insanları çok sevdim bir proğramiin üye olmuştum ama gel gör ki iyi etkilendim
> çileke$ < Üye xkrc' Alıntı: eline sağlık kardeş bu siteyi ve sizin gibi insanları çok sevdim bir proğramiin üye olmuştum ama gel gör ki iyi etkilendim Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldin...
xkrc' Alıntı: eline sağlık kardeş bu siteyi ve sizin gibi insanları çok sevdim bir proğramiin üye olmuştum ama gel gör ki iyi etkilendim Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldin...