**YENİ** casus dinleme programı TRİAL versiyon.

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
Bu mesaj silinmiştir.

Son düzenleme:

msound

Üye
deneyelimmi acaba...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
link???

CoDeYs

CoDeYs

Üye
linki nasıl göremedin eklentide bide vermiş

togitogi83

Üye
kullanan varmı oldumu

hassan52

hassan52

Üye
yükledim programı böyle bişey arıyodum bede umarım dediklerini yapar kullandıkdan sonra sayfada görüşlerimi bildiririm sizlere

gfbliafv

Üye
Lan link nerde ya işte link yazıyo link yok ortada

taros84

Üye
sakınha sakın denemeyin admin arkadaşlar bu konuyu kaldırın suç işliyorsunuz bu tür programları satanlar belgeli satıyor siz suca teşvik ettiğiniz için suc işlemiş sayılıyorsunuz ve 2 yıl 4 ay 13 gün hapis cezası içeriyor
ve ayrıca bu tür işlerle uğraşmayın derim dinleme programını tanıdığınızın telefonuna dahi yükleseniz özel hayata mudahale kapsamına giriyor ve en az 2 yıldan başlayan ceza unsuruna tabi oluyor şunu bilinki öperetörler hemen tespit ediyor ilgili kolluk kuvvetlerine bildiriyor en fazla 1 hafta içinde kapınızda emniyet amirliğinden memur arkadaşları görebilirsiniz tavsiye ederim denemeyin lütfen bu konuyuda kaldırın

• Beğen
Tepkiler: meteor1423 ve Silinen Üye 777448

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
sakınha sakın denemeyin admin arkadaşlar bu konuyu kaldırın suç işliyorsunuz bu tür programları satanlar belgeli satıyor siz suca teşvik ettiğiniz için suc işlemiş sayılıyorsunuz ve 2 yıl 4 ay 13 gün hapis cezası içeriyor
ve ayrıca bu tür işlerle uğraşmayın derim dinleme programını tanıdığınızın telefonuna dahi yükleseniz özel hayata mudahale kapsamına giriyor ve en az 2 yıldan başlayan ceza unsuruna tabi oluyor şunu bilinki öperetörler hemen tespit ediyor ilgili kolluk kuvvetlerine bildiriyor en fazla 1 hafta içinde kapınızda emniyet amirliğinden memur arkadaşları görebilirsiniz tavsiye ederim denemeyin lütfen bu konuyuda kaldırın

Ağzına sağlık kardeşim. :oke:

Son düzenleme:

muharrem19811

Üye
5800 olmuyormu

sky_simena

Üye
link silinmiş

xxbujuxx

Üye
üfffff amma karışık bsey hiç bsey anlamadım prgrmı ykledm kendı tlfnmdan #1234 bilmem ne yapıyorum hc bsey oldugu yok çok karısık biraz daha detaylı anlatsanaız ...

msistem

Üye
Arkadaşlar lütfen kızmayın ama hiç mi bilgiye sahip değilsiniz yazılımlar hakkında.Kimi demiş ki böyle bi yazılım mümkün değil imkansız,kimi demiş hadi şunu türkçe yap crackle öyle yap.Böyle bir yazılım son derece mümkün ve var.Hakkında bilginiz olmadğı konularda lütfen yorum yapmayın.Lütfen girin telefondinle nokta org adresine ve bakın adamlar burada anlatılan programı 1500 liraya satıyor lisanslı olarak.1500 liralık bir program burada bedava he öylemi ?önce araştırın sonra yorum yapın.Saygılar

dieofsatan

Üye
istediğiniz programın sürümü var fakat paralı.

delipoyraz75

Üye
benq siemens ef71 tel var bu modele uymlu bi pro yokmu sende hoca uydurmadım bi türlü sıyırmak üazereyim :vur

parpe15

Üye
nasıl indircezzzz

erdem01234

Üye
tskler

kartanem38

Üye
nexu ne yaptın tam sürüm yapabildin mi ve denediniz mi bunu virüs falan olmasın?

feyyazdemir

Üye
usta şu numara tanımlamayı biraz acıklarmısın sana zahmet

teranova

teranova

Üye
hadi bakalım. Gayretlerinizi bekliyoruz

Üst Alt