**YENİ** casus dinleme programı TRİAL versiyon.

Sponsorlu Bağlantılar

cihat aras

Üye
hadi kardeş inşallah kolay gelsin

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

parlamentt

parlamentt

Üye
n97 de çalışırmı yukleyen varmı ?

esrarengin

Üye
Bana bu casus programı indirmede kim yardımcı olabilir?3 yaşında ki Oğlumu bakıcı ile bırakmam gerekecek.

washkoati

Üye
Teşekkürler...

Hack95

Üye
Kardeş Nokia 5230 için (symbian Os9.4) böyle tel dinleme programı yokmu? Varsa lütfen yerleştirin şuraya.

mertt_cann

Üye
Dikkat yasal uyarı: arkadaşlar bu programı kullanacaklar 2-4 yıl hapis yatmayı göze alsın

SEVDALI51

Üye
Selam bu programı sms ile atabiliyormuyuz

forumcu27

Üye
süper..........................................

SonMohikan91

Üye
programı kullanamıyrm yardım pls..!

stopstop

Üye
tşk çok iyi başka yok mu?

ruhamu

Üye
kardeş mümkünse ayrıtılı anlatım yapıp [email protected] adresine gönderirmisin. teşekkürler...

snr_yvz

Üye
bu programdan arkadaşım 400 tl verdi aldı kullandı ve şimdi 5 yıl 4 ay hapis cezasına carptırıldı insanların özel hayatına ve yasa dışı dinlemeden yargılandı artı dinledigin kişi şayet bi devlet veya kamu birimi ise 24 seneye kadar cıkıyor otomatik dinleme cihazları tespit ediyor bu cihazları da sakın mı sakın alıp kullanmayın yoksa hayatınızda büyük bir deişiklik gercekten olacaktır

arthurchi1

Üye
tsk

muho3888

muho3888

Üye
Bu program hiç bir şeye yaramıyor

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

blakery

Üye
harika

saol tesekurlerrrrr

nokia 5800X

Üye
5800de çalışmıyo N95te çalışmıyo nasıl program bu

by berk

by berk

Üye
eyv kardeş

hotdeaht

Üye
merhaba arkadaşlar ben bu proğramı indirdim ve telefonuma kurdum sonra aslı varmı diye bir arkadaşımın telefonuna bluetooth,la göndererek beraber kurduk ve gercekten çalışıyor ama demo halinde gonderdıgı msjlar gorüştügü kısılerın ses kaydı ve numarası yer belırleme hangı tarıhte aradı ne kadar gorustu ortam dınlemesı vs vs hepsi calışıyor, yanlız bır sorun var oda tlf görüşmelerınde her 3 dakıkada aralıklarla 6 ve 7 sanıye kadar kesılıyor, bu durumda yapılması gereken 2. bır husus ıse gorusme bıttıgınde dınlenılen kısının telefonuna bır msj gelıyor ve gonderım başarıyla tamamlanmıstır ve kalan kontoru belırtıyor, yanı sızın yapmanız gerekn şey dınlenılen kısıye msj paketı hedıye etmenız olacaktır, cunku msj hakkı veya kontoru bıtınce gorusme ve bılgılere ulaşamayacaksınız.

UYUMLU TELEFON MEDOLLERİNİ ZATEN KONUYU INCELEDIGINIZ ZAMAN GORECEKSINIZ BAŞKA TELEFONLARDA PROĞRAM KURUMUYOR ÖZELLİKLE ÇİN MALI TELEFONLARDA BUNUDA DENEDIK.

Üst Alt