**YENİ** casus dinleme programı TRİAL versiyon.

Sponsorlu Bağlantılar

snn24

Üye
hani link

JACK3457

Üye
acaba bu program samsung s5233 de calısıyormu

comez46

Üye
arkadaşlar bu programı kurup 2 gün içinde deneyemedi iseniz sonrasında zaten deneyemessiniz 2 günlük bi program olana kadar İLAC ını bulan varsa haber edsinyapa bilen varsa

huyilmaz

Üye
merak ettim nasıl alabilirim

karizma_cix_38

Üye
ya bunu direk telefonamı yükleyeceğiz arkadaşlar lütfem yardımcı olurmusunuz

amon35

amon35

Üye
sonuç ne acaba

mustafa_08

Üye
yaa hoca 6230 i için olmazmı bu program

szr44

szr44

Üye
program süper artık sewgilimin gzlisi saklısı kılmadı eline sağlık

dimo79

Üye
hiçbirşeyin olduğu yok boşuna kotörünüz gider söylemedi demeyin.

comparator

Üye
ta 17 sayfa okudum asıl yapılan yorumların çoğu ukalaca bence... Bu pro çalışıyor yok knt gidiyo yok çalışmıyo yok kaç metre olacak arası avalın biride vereyim numaramı diinlesin diyo

mantıklı düşünecek olunursa kimse kimsenin telini dinleyemez sadece belirlediği hedef kişinin telini dinler oda bu proyu yüklemen şartı ile şimdi
diyosunuzki pro telde grünmüyo tabi görünmeyecek görükseydi casusluğun bi anlamı kalmaz proyu kendi teline değil dinleyeceğin teline yükleyeceksin
yani herkesi dinlemek için yazılmamış bu program program sahibinin yakını eşi dostu çocuğu ne alemde bunun için yazılmış

olaya gelelim şimdi
100 de 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 çalışan bir pro demoda olsa çalışıyor...

iki telefon var elinişzde
1-n72
2-3310

proyu n72 ye kurun
3310 dan mesaj çekin n 72 ye
çekeceğiniz mesaj şu
#123#<sms>+905xxxxxxxxx tabiki numara 3310 un numarası olacak
gönderilecek numaraya n72 nin numarasını girin yollyın
n72 de msj görünmeyecek
bu komut n72 ye gelen sms lerin kopyasını 3310 a yollar otomatik

ikinci adım ortam dinleme buda söyle:

yine 3310 dan msj kısmına
#123#205/+905xxxxxxxxx yine bu numara 3310 un numarası olacak n72 ye gnderilecek
gmderin n72 ye
5 saniye bekleyin
3310 dan n72 yi arayın göreceksiniz n72 çalmıyacak ışığı yanmıyacak ama tel otomatikman açılacak ortamı dinleyeceksiniz

şuna dikkat edin her dinlemeden öncde n72 ye #123#/205+905xxxxxxxxx bu mesajı çekip arkasından arayacaksınız....

mantık ortam dinlemek istediğin tele proyu kuruyosun sonra kendi telefonundan kısa mesaj bölümünden yukarıdaki gibi mesaj çekip arama yapıyosun tel otomatik açılıyor ne ekran ışığı yanıyor nede sesi çıkıyor tel otomatik açılıyor..

ama dedğim gibi 2 saat aktif kalıyor telde program sonra otomatik siliniyor kendisi 2 saat sonra tekrar kurmalısın..

kontör gidiyormu sorusuna cevabımda şu: kntr elbette gidecek sonuçta sen bi numara arıyosun arama yapıyosun karşıdakide teli otomatik açılıyo kntrn tabiki gidecek ben vodafone kullanıyorum sevgilimde vodafon fauralı hat sınırsız kullanıyorum ona bu proyu yükledim 24 saat dinleyebiliyorum çünki vodafon numarası arıyorum yani ücretsiz bana...

tarafımdan denenmiştir çalışıyor yanlız hali bulkunursa yada kırılırsa çok iyi olur

UMARIM ANLAŞILMIŞTIR.........

HA BUARADA İNDİRDİĞİNİZ RAR DOSYASINI AÇTIĞINIZDA KAFANIZ KARIŞMASIN DEMO-FP1-FP2 DİYE DOSYALAR VAR SİZ SADECE BU ÜÇ DOSYADAN HANGİSİ VARSA ONU HEDEF TELE YÜKLEYİN SADECE 1 TANESİNİ YÜKLEYECEKSİNİZ DENEMEK İSTEYENLERE DUYURULUR HEPSİNİ YÜKLEMENİZE GEREK YOK CONTROL.JAR DOSYASINI HİÇ KARIŞTIRMAYIN ONU ANLATMAYA ÇALIŞMAM EN AZ 2 SAYFA SÜRER.....

adraza

Üye
saol kanki
:hmmm

adraza

Üye
deneyelim bakalım:hmmm

toray35

Üye
bu program kesinlikle calışmıyor kuruluyor mesaj kodlarını alıyor belli etmeden ama sadece bukadar ne arama yapıldıgında nede mesaj geldiginde diger telefona haber vermiyorrr

spinne1980

spinne1980

Üye
Saol paylasım icin

egemenyediel

Üye
comparator çok güzel açıklamış henüz denemedim ama kurban kişiye mesaj geldiğinde yada arama geldiğinde siz direk bilgilendirilmiyorsunuz. Siz oraya mesaj attıkça 2 saat boyunca o ortamı dinleyebiliyorsunuz bu telefon görüşmesi olur ortam olur ....

umarım doğru anlamışımdır deneyince bende geri bildirimde bulunurum

baysem2008

Üye
selam, ben bu zip li dosyayı bilgisayarıma indirdim ve buradan cenp telefonum N95 e transfer ettim ama dosyayı desteklemiyor şeklinde uyarı veriyor. bana yardımcı olur musun teşekkür ederim.

adnany

Üye
teşekkür ediyorum programı indirdim fakat açıklamayı yeterli bulmuyorum
indirilen rarda açılınca birkaç dosya mevcut. bunlardan sadece sis dosyasını dinlenecek (karşı taraf) telefona yükleyeceğiz. peki kendi telefonumuza bir dosya yükleyecek miyiz? ayrıca diğer dosyalar ne işe yarayacak, bilgisayara mı yüklenecek.
rar açılınca görülen dosyaları bilgisayar tanımıyor. tanıması için hangi programa ihtiyaç vardır.
YÜKLEME DERKEN SADECE TELEFONA PROGRAMIN NAKLİMİ KASTEDİLİYOR. YOKSA BİR SETUP GÖRÜNMÜYOR.
LÜTFEN YARDIM EDİN. CEVAP BEKLİYORUM.
ÇABALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler

Teşekkürler

Ya arkadaşlar indirme linki görünmüyor kusura bakmayın.

s3nc3

Üye
bundan kurtulmanın yolu nedir? dinleniyorum :(
istemmdiim tanımadıım kişi tarafndan yardım edin

komutan414

Üye
bu program süper eger çalışırsa

hastalik

Üye
valla pek umudum yok ama deneyelim.ayrıca demoymus madem bu program nasıl dinliyorsun kız arkadasını 24 saat..:allalla: ve ve ve ayrıca sms yönlendirme işi 1 kereyemi mahsus yoksa 2 saat sonra oda iptal oluyormu ? ( sadece bilirkişi yazsın lütfen ):megafon:

Üst Alt