**YENİ** casus dinleme programı TRİAL versiyon.

Sponsorlu Bağlantılar

macman

macman

Üye
teşekkür

okur69

Üye
arkadaslar yokardaki telefon dinleme porogram virus cikdi indirdim onla birilgilenin syg

gezgin_dj_

Üye
Emegınıze sağlık

dimo79

Üye
arkadaşlar bunlar olmuyor ben yaptım ama birşeyin olduğu felan yok hepsi uydurmaca sanırım.boşuna zamanınızı harcamayın yaparım diyen varsa vereyim numaramı yapsında görelim........

hasan19063

Üye
teşekkürler deneme sürümü demoyu kuracam olumlu sonuç alırsam birbirlerine güveni biten aileler için ya güven tazeler yada tamamen bitirir.

yozgatliemrah

yozgatliemrah

Üye
arkadaşlar deneemyin yapamassinzi ben cok uraştım yapamadım bunun tam surumu 2.200 tl

35qencliq35

Üye
ustam elıne saglık calısıyorr cok saol bu arada son surumunu de beklıuorum msn adresım su [email protected] sen de mutlaka ekle ve bana gonder bana cok lazım oluyor cok saol ya elıne saglık

ChallanqE

ChallanqE

Üye
cok ıyı program ama yuklemeden once bı arastırın
ßunun Hukukı Sakıncası Varmıdır dıye sonra basınız yanabılır !!!

muratkasap

Üye
Ben yükledim ama nasıl kullanacağımı bilmiom

winnie55

winnie55

Üye
uygulama virüstür sakın yüklemeyin saygılarımla,neredenmi biliyorum antivirüs programı yüklü tlfonumda

batu07070

Üye
eyw kardeş

sado21

Üye
saolun nasıl kullanacağız

sametagabey

Üye
eline sağlık süper sevgilimin aldatını anladım:)

ismaily86

Üye
akillim programin adi casus, cep telefondaki virüs tarayicilar tabiiki virüs olarak gösterecektir ! :D

jmjarre

jmjarre

Üye
Bu programın tam sürümü yok acep ?

efsane-051

Üye
Bu ne be

zepkynear

zepkynear

Üye
:bann:ARKADASLAR O BU DEĞİLDE BENİM EN ÇOK MERAK ETTİĞİM ŞEY MESAJ GÖNDER FİLAN YAZIYOR AÇIKLAMADA KONTOR GİDİYORMU
GALİBA GİDİYOR :))

serdar474747

Üye
kardes kullandigim telefon modeli yazmiyor bu program her telefona uyuyormu?

istanbul2000

Üye
asagıda verdigim adresten inceleyiniz ve satın almanız mumkun sorunsuz modelden modele degişir calısmaları

Üst Alt