Yeni C7 Belle 111.030.0609 Widgetler ekli hacklı, modifiyeli,fiyakalı firmware. Güncelleme 20.03.12

Sponsorlu Bağlantılar

Ricochet

Ricochet

Üye
teşekkürler indiriyorum.

romaz

romaz

Üye
evet bu yazılım donuyor tl kıtlenıyor sadece ekran geçişleri birde menü tuşu çalısıyor yani ekrandaki widgettler ve kısa yollar çalışmıyor tl resetlemek zorunda kalıyorum

mmb7982

mmb7982

Üye
eline sağlık kardeşim

joe_cenk

joe_cenk

Üye
:tşk:

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
şeffaf widgetli versiyon eklendi... güle güle kullanın.

mmb7982

mmb7982

Üye
öncelikle teşekkürler ama bir sorunum var.dün flashladım. 2 kez x-plore programının farklı versiyonlarını kurmama rağmen ikisindede program önce menü listesinde görünüyor ama 10 sn içinde ortadan kayboluyor ve yüklü programlar arasında da görünmüyor.bu konu hakkında fikir sahibi olan bir arkadaş varmı acaba?hatam nerede olabilir?yardımlarınızı bekliyorum

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
şu telefonun ekranı kilitleniyor diyen arkadaşlar bende de aynı sorun vardı servise verdim sorun dokunmatik bozulmuştu... deiştiler telefon geldi ana kartta değişmişti. neyse ikinci günü reset atma sorunu yaşadım servise verdim halen serviste ve suan yine anakart değişti.. tabi bunların hepsi garanti dahiline alındı bilginize

romaz

romaz

Üye
arkadaşım anlatamadım galıba dokunmatıkte birşey yok bekleme ekranında eklı widgetler takılıyor mesela mobil veri açık/kapalı açmak için bastıgımda widget açık oldugunu gostermıyor ama baglantı normalde acılıyor widget baglantıyı kapalı gosterıyor bunun gıbı kıtlenmeler reset attıktan sonra duzelıyor

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, hiç bir soruna rastlamadım.

erd88

erd88

Üye
ben dosyaları indirdim ama bahsedilen uzantıyı bulamadım? nereye eklemem lazım bunları.. telefonda "Buradan komple klasörü indirip C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products içine atın. (rar dan çıkarıp)" uzantı yo. bella yuklü

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Hack gene :(

blueyes42

Üye
arkadaşım bu 111.030.0607 mı yoksa 0609 a mı yaptın bende 0609 yuklu bende yukleyebılırmıyım

erd88

erd88

Üye
yardım eden yokmu arkadaşlar..

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
Konu ve başlık yenilendi.beta belle kaldırılıp orjinal belle modifiyeli firmware eklendi. ilk sayfada...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler.

mmb7982

mmb7982

Üye
kardeş teşekürler yükledim ama saat verdiğin ekran resimdeki gibi değil bildiğin belle saati.normal flash la olmadı dead attım ama yine olmadı????

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
o saati ben sonradan yükledim tele. buyur burada

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
widgetler saydam mı ?

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
bende şu sorun var ben cihaza hard format atınca widgetlerin hepsi gidiyor ne yapmam lazım hocam acaba sizdede öylemidir.

Üst Alt