Yeni C7 "025.007" CFW Çıktı taze taze !!!

Bizi kaç aydır bekletiyor
Nokia güncelleme çıkaracağım diye
Herkes hemen çıksın istiyor
Bıktık artık çıkmasını bekleye bekleye

----------Eklendi @ 22:41:27 ---------- Yazıldı @ 22:40:28 ----------

çok kötü arkdaş bu ne ya çin malı telfonlar gibi :S
Bu çin malıysa nokianın orjinal yazılımı nasıl acaba

Tepkiler: Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi

geçenlerde biri n8 çin malı almış içine orjinal yüklenirmi gibilerinden bi konu açmıştı tam hatırlamıyorum, arkadaş oraya yazacaktı herhalde

trontr

Üye
birkaç sorum olcak ben 24 ten 25 e geçince Fmobi sapıttı mesajları tamamen büyük yazıo kontrol edermisiniz yüklediyseniz bu sürümü aynı sorun var mı? Bir de müzik çalarda her açılışta tekrar karışık moda almak zorunda kalıyorum hatırlamıyor ayarları buna da bi bakarsanız sevinirim

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
müziği denedim sorun olmuyor karışık kapatıp açılıncada karışık
fobi deneyemedim facem yok

Bende sürekli donuyor bu sorunu çözmek için en az 4 kere üst üste flash attım yine aynı?

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Bende sürekli donuyor bu sorunu çözmek için en az 4 kere üst üste flash attım yine aynı?
kardeş o sorun herkezde vardı çözümü şöyle.
telefona efekt yükle ve her donduğunda teli aç kapa(en fazla 3 defa yapar) ve sorun çözülüyor eskisi gibi hızlı ve donmasız.

dün akşam flashladım,bugun program ve oyunları yükledim, aynı geçen seferki hack gibi güzel hızlı ve kullanışlı, gerçekten qt sıkıntısı gitmiş hiç yükleyemediğim uygulamalr vardı artık yüklüyorum. yalnız flash atarken yanlışlıkla 4*11 klavye yükledim 3*11 yerine biraz harfler falan küççük kaldı. bir kez daha realceday abiye ve konuyu açıp paylaşan jerkez arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim işine yaramasına sevindim

Bu cfw c7 nin charcoal black sürümü için bendeki frost metal. Bi uyum sorunu olur mu? Aralarındaki fark ne?

Sanırım olmuyor denediğimde phoenix bu hatayı verdi.

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım renk farkı olmuyor. Tüm dosyaları indirdin değilmi yada indirdiğin dosyaların isimlerine dikkat et, hepsinin ismi RM-675 diye başlıycak başlarında sayı olan dört dosya olmalı onların başındaki sayı kısmını sil ve tekrar dene

isimleri düzelttim zaten tüm dosyalarıda indirdim toplamda 8 dosya değil mi?

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Evt sekiz dosya oluyor. Eve gidince tekrar bakarım. Hata olmaması gerek. Phoenix 2011 değilmi. Olmadı phoenixi sil tamamen tekrar yükle onda sorun vardır muhakkak.

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Eve gidince bakıcam arkadaşım