kfahaa
Üye
Burası Türk Dil Kurumu DeğilKomik bir durum yok sanırım.

Burası Türk Dil Kurumu DeğilKomik bir durum yok sanırım.

Öyle bir şey demedim zaten. Ama doğrusunu yazmak varken niye yanlış yazayım ?Burası Türk Dil Kurumu Değil![]()
Her insan hata yapabilir ve adam doğrusunu yazmak zorunda değil mesela sen alıntı yaptığım yazıyı yazarken de hata yapmışsın yazıyım yerine yazayım yazmışsınDoğrusu varken yanlış yazmışsın:-)Öyle bir şey demedim zaten. Ama doğrusunu yazmak varken niye yanlış yazayım ?
Doğrusu yazıyım mı ? İlahi kardeşim güldürdünHer insan hata yapabilir ve adam doğrusunu yazmak zorunda değil mesela sen alıntı yaptığım yazıyı yazarken de hata yapmışsın yazıyım yerine yazayım yazmışsınDoğrusu varken yanlış yazmışsın:-)

Doğrusu yazıyım mı ? İlahi kardeşim güldürdün![]()
sona gülücük koymuştum
gülücük koyduğum şeyleri dikkate alma

Almadım zaten. Neyse kardeşim uzatmaya gerek yok. Haklısın![]()
![]()
sona gülücük koymuştum
gülücük koyduğum şeyleri dikkate alma
![]()
![]()
Almadım zaten. Neyse kardeşim uzatmaya gerek yok. Haklısın![]()

Alkış...Adında yumurta geçen bir üye vardıya, o da bu bölümün yöneticisi olsun bence tam uygun olur![]()
Konu Dışı/Diğer kategorisi niye var o zaman?Burası teknoloji forumu be kardeşim :-D
:-DKonu Dışı/Diğer kategorisi niye var o zaman?
İlla açılsın demiyorum ama burası teknoloji forumu diyerek kestirip atmak çok yanlış..:-D
Tamam o bölümün amacı bu tûr şeyler fazladan bi bölüm gereksiz olur :-P
Sakin dede beyİlla açılsın demiyorum ama burası teknoloji forumu diyerek kestirip atmak çok yanlış..

Yapma artık şunu.Sakin dede bey![]()

Haklısın kardeşim ama teknoloji dışında olmayan şey de yok. "Anne-Çocuk" bile var. O zaman "Baba-Çocuk" bölümü de olsun. Babalar yüklenin isyan çıkartalımBurası teknoloji forumu be kardeşim :-D

Dede sende şu işareti yapma :-)Yapma artık şunu.![]()
:-)Bana technopath sosyalde yazım yanlışı yüzünden ceza verdiler bi dahakine uzaklaştırma ban mış.