Burak Altun
Üye
Konu dışı uygun gibi sanki.Tutunamayanlar diye bir bölüm açabilir misiniz ? Bazı forumlarda da gördüm. Mutsuz , üzgün , melankolik kişiler orada olsa nasıl olur ? Bana buraya geçin burada konu açın demeyin kimse oralara gelmiyor ilgilenmiyorYapabilir misiniz ? Teşekkür ederim , iyi günler.

Abi orada her şey var. Tek bir konu yok. Odak dışı kalıyor.Konu dışı uygun gibi sanki.![]()
Bana bırakın ben ayarlarım.Mutsuz, üzgün, melankolik kişiler ne gibi konular açacaklar bu bölümde?

Ön bilgi versen ona göre karar verseler.Bana bırakın ben ayarlarım.![]()

Aslında bunun net bir açıklaması yok. Konular ve kişiler nihilist olursa herkes güzel bir konu açabilir. Ordan yorumlardan yazarlar. Anlamsızlık , yorgunluk , hayattan zevk alamama , sıkılma , toplumdan bi nevi nefret etme , herkes gibi olmama vs. Bu tür konular olabilir. Kişiler de kendilerini ifade ederek katılma veya katılmama durumunda olurlar. Seviyeli bir karşıt görüş olur. Belki fikirleriniz değişir belki de aynı kalırsınız karşınızdaki değişir. Uzun lafın kısası anlamsızlık üzerinden yorumlamalar yaparızÖn bilgi versen ona göre karar verseler.![]()
Bence açılmamalı site kurallarına uygunsuz konu açan çok olurMutsuz, üzgün, melankolik kişiler ne gibi konular açacaklar bu bölümde?
Adminle böyle konuşmamalısınBana bırakın ben ayarlarım.![]()
Yanlış bir şey dediğimi sanmıyorum. Ayrıca adminler de senin benim gibi insan. Kural ihlali yapmadığın sürece bu kadar çekinmene gerek yok.Bence açılmamalı site kurallarına uygunsuz konu açan çok olur
Adminle böyle konuşmamalısın
bana bırakın ben ayarlarım demişsin ya onu diyorumYanlış bir şey dediğimi sanmıyorum. Ayrıca adminler de senin benim gibi insan. Kural ihlali yapmadığın sürece bu kadar çekinmene gerek yok.
Sayın yönetici , yazım kurallarına dikkat ediniz.Gereksiz olur...
Aaa tesadufe bakin boyle bi bolum var
Sayın yönetici , yazım kurallarına dikkat ediniz.

Şırdan yapıp satacaklar @EroLMutsuz, üzgün, melankolik kişiler ne gibi konular açacaklar bu bölümde?

Şırdan yapıp satacaklar @EroL![]()

TamamSayın yönetici , yazım kurallarına dikkat ediniz.
Komik bir durum yok sanırım.