Yeni Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

Burak Altun

Burak Altun

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Bölüm
Tutunamayanlar diye bir bölüm açabilir misiniz ? Bazı forumlarda da gördüm. Mutsuz , üzgün , melankolik kişiler orada olsa nasıl olur ? Bana buraya geçin burada konu açın demeyin kimse oralara gelmiyor ilgilenmiyor ;) Yapabilir misiniz ? Teşekkür ederim , iyi günler.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Tutunamayanlar diye bir bölüm açabilir misiniz ? Bazı forumlarda da gördüm. Mutsuz , üzgün , melankolik kişiler orada olsa nasıl olur ? Bana buraya geçin burada konu açın demeyin kimse oralara gelmiyor ilgilenmiyor ;) Yapabilir misiniz ? Teşekkür ederim , iyi günler.
Konu dışı uygun gibi sanki. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Adminlere duyrulur. :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Mutsuz, üzgün, melankolik kişiler ne gibi konular açacaklar bu bölümde?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, Dede, kfahaa ve 3 diğerleri
Burak Altun

Burak Altun

Üye
    Konu Sahibi
Ön bilgi versen ona göre karar verseler. :hmmm
Aslında bunun net bir açıklaması yok. Konular ve kişiler nihilist olursa herkes güzel bir konu açabilir. Ordan yorumlardan yazarlar. Anlamsızlık , yorgunluk , hayattan zevk alamama , sıkılma , toplumdan bi nevi nefret etme , herkes gibi olmama vs. Bu tür konular olabilir. Kişiler de kendilerini ifade ederek katılma veya katılmama durumunda olurlar. Seviyeli bir karşıt görüş olur. Belki fikirleriniz değişir belki de aynı kalırsınız karşınızdaki değişir. Uzun lafın kısası anlamsızlık üzerinden yorumlamalar yaparız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
Burak Altun

Burak Altun

Üye
    Konu Sahibi
Bence açılmamalı site kurallarına uygunsuz konu açan çok olur
Adminle böyle konuşmamalısın
Yanlış bir şey dediğimi sanmıyorum. Ayrıca adminler de senin benim gibi insan. Kural ihlali yapmadığın sürece bu kadar çekinmene gerek yok.

kfahaa

kfahaa

Üye
Yanlış bir şey dediğimi sanmıyorum. Ayrıca adminler de senin benim gibi insan. Kural ihlali yapmadığın sürece bu kadar çekinmene gerek yok.
bana bırakın ben ayarlarım demişsin ya onu diyorum

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Gereksiz olur...
Aaa tesadufe bakin boyle bi bolum var

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve kfahaa
Invoke

Invoke

Üye
Saçma.