sonbela
Üye
-
Konu Sahibi
-
dj akmanın tarzına yaklaşıyor
Son bela Süper Olmuş
Eğer istanbul Fatihte Arabalarda Bu Şarkının Çalınmasını
Ve Ben Kırmamak İstiyosan Affet Şarkısının Mp3 ünü Rica Ediyorum
--------------- Ekleme ---------------
dj akman bana çok kro geliyodu senin ses daha etkileyici
--------------- Ekleme ---------------
haklısınız fakat stüdyomuz yok calışmak için yada kayıt için birde bilende bilmeyende konuşmazsa sevinirim
bu yüzden lütfen hangi rapcıya daha cok benzedigini söylerseniz daha cok sevinirim
Rapten pek anlamam ama bağlama çaldığım için müzik çalışmalarından anlarım.
Yorumun Dj Akman'a benzemiş biraz. Sana tavsiyem, yorumunu diğer rapcilere benzetme veya benzetmeye çalışma; kendine özgü bir yorumun olursa daha başarılı olursun.
haklısınız fakat stüdyomuz yok calışmak için yada kayıt için birde bilende bilmeyende konuşmazsa sevinirim
bu yüzden lütfen hangi rapcıya daha cok benzedigini söylerseniz daha cok sevinirim
kardeş sakız cigner gibi söyledigimi iddia ediyorsun burda rap okuyoruz ben 7 senedir bu işin içindeyim aklıma esmedi birden ben okurum ederim demedim youtubeden dinlediysen olabilir onları yayından kaldıracagım üstelik rap tarafı degil sarkı bölümü sakız çigner gibi oldu hiçbir rapcı olaraya bir mana bulamaz ben ses sanatcısı degilim cunku eger burda yayınlanan 2 sarkı için dediysen bir şey bilmiyorsun fakat youtubeden dinlediysen benim adıma baska sarkıları onları ben yayınlamadım yayınlasamda burada 2 sarkı gecti sadece gecen sarkı için yorum yapılması için bu konuyu actım yoksa youtube'a girin yazın ....................... dinleyin derdimbu lafın sanırım banaydı
bilmediğim konularda yorum yapmıyrum merak etme sen. Seni pohpohlayanlara tşk. edyrsunda eleştirenlere böylemi cvp wermyrsun.
Bnim akrabamda rap apıye biliyrsuz neyin ne olduğunu
dostum izmirdeysen sana studioda yardimci olurum benm evimde var
ekipmanlarım
Maudio delta 1010lt ses kartı
behringer b2 microfon
behringer xenyx802mixer
v.s sana iyi kalitede kayıt alırım bendesorun olmaz ayrica ittifak recordz - maskeni indir mixtape de cok yakında 1ay sonra cıkacak...
Son Bela nın Seninle Çıkaracağı işi çok merak ediyorum....
Kin İttifak cok teşekkür ederim ama izmir degil edirnedeyim izmirde olsam seninle feat yapmak cok isterdim ama yapmazdım yani myspace den dinledim gercekten profesyonelce calışma tabi benim tarzım degil bu ben arabesk rap yapıyorum bu arada arkadasım fark ettiysen rap iyice yavasladı hele arabesk rap arabeske dönecek sadece ritim olucak sarkıda o seviyeye geldi
sonnefes yeni sarkılarına bakarsan öyle zaten senden ricam bu tarzı yaparken basımızda kimse yok diye kafamıza göre yapmayalım biraz daha hızlı olmalı bence müzik yada ritim degil sözleri hızlı okursan sevinirim umarım bana hak verirsin biliyorsun ki eskiden benim tarzıma rap deniliyordu arabesk rap degil birde hiphop var ama şimdi herkez farklı okudugu için bir sürü türlere bölündü bence bu hiç hoş degil
nazy arkadaşım öyle bir sansım olsa bile ben Kin İttifakla
sadece mix, beat yapardım ve stüdyo gereksinimimi karşılardım zannedersem feat yapmazdım tarzım degil belkide beceremem arabesk rapcı oldugum için hem o benden üst düzeyde ben albüm falan cıkartmadım saygı duyarım kimsenin hakkını yemem kendi dalında oda iyi belki senin hoşuna gitmemiştir ama bu söyleyenden degil rap türünden bence Saygılarımla
UMARIM alınan yoktur
arabesk rap demiyorum biraz daha hızlı söyle bence yavas olmuş serbest ortam diye rap sarkıyı iyice yavas okumanın anlamı yok bence bazı seyleri kendi degerinde bırakmak gerek her rap söyleyen ayrı tarz getirmesinsorun yok dostumtabi her türlü trackte mevcut yakında cıkcak albümdei sarkıları dinlediginde anlarsın ama biz genelde arebeskrap yapmıyoruz sana farklı gelmiste olabilir.ama zaten meydan falan bosta deil.neyse uzatmaya gerek yok isteyen istedigi gibi yapabilir studiomda zaten izmirin sayılı mcleri v.s kayıt almaya gelir v.s sonucta underground'a destek .saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?