Yeni Bir Forum Kurdum Yeni Konu Açamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scofield™

Scofield™

Üye
Yeni Bir Forum Kurdum Yeni Konu Açamıyorum
Yeni Bir Forum Kurdum Yeni Konu Açamıyorum isterseniz bakın şöyle bir not geliyo en üstte
Kod:
[B]SecureSSI:[/B] The script (/usr/export/www/hosting/maksidemirbilek/index.php)  has tried to access the file /proc/loadavg outside of your webspace  directory.
For security reasons this is not allowed.
Forum Adresini öğrenmek için bana PM atabilirsiniz (çünkü burda verirsem reklam olur) yardım bulun Lütfen!!!:agla:(:agla

NOT: FORUM MyBB 'dir ona göre...:agla

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yeni Bir Forum Kurdum Yeni Konu Açamıyorum isterseniz bakın şöyle bir not geliyo en üstte
Kod:
[B]SecureSSI:[/B] The script (/usr/export/www/hosting/maksidemirbilek/index.php)  has tried to access the file /proc/loadavg outside of your webspace  directory.
For security reasons this is not allowed.
Forum Adresini öğrenmek için bana PM atabilirsiniz (çünkü burda verirsem reklam olur) yardım bulun Lütfen!!!:agla:(:agla

Hangi forum scripti bu? Site adresini PM'den at.

Aldığın uyarı hostinginin olduğu sunucuda yüklü SecureSSI bileşeninin /usr/export/www/hosting/maksidemirbilek/index.php dosyasına izin vermemesinden kaynaklanıyor.

Hosting yetkililerine danışman gerekiyor. Ama sen yine de bana site adresini gönder ve forum scriptini yaz. ;)

Scofield™

Scofield™

Üye
YA ARKADAŞLAR FORUMU AÇTIM vBulletin DEN AMA YENİ KATEGORİ OLUŞTURAMIYORUM YADA MENÜLERDE BEN GÖRMEDİM LÜTFEN YARDIM!!!!!!(KİŞİLERİN PROFİLLERİNİDE GÖREMİYORUM)

Nazy

Nazy

Üye
banada PM den adresi yollarmısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt