Haber Yeni Bir Dosya Yöneticisi: Folders

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bir sonra ki guncellemede program Türkçe! :)

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende onedrive daki hiç bir dosya gözükmüyor :hmmm

Erişime izinde verdim ama değişen bir şey olmadı

Hocam bizde ne olabilir ki. Ortak uygulamaları kontrol edelim. Ben özelden uygulamalarımın listesini sana yazayım. Ortak olanlara bakalım. Belki biri buna neden oluyordur.

Dumanla gönderildi.

skynet

Üye
Hocam bizde ne olabilir ki. Ortak uygulamaları kontrol edelim. Ben özelden uygulamalarımın listesini sana yazayım. Ortak olanlara bakalım. Belki biri buna neden oluyordur.

Dumanla gönderildi.
Valla hocam bende anlamadım neden dosyalar gözükmüyor ama zaten pocket kullandığım içinde önemsemeyip silmiştim :) İstersen tabi kontrol edebiliriz

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu uygulama ile diğer klasörü ne ulasılıyormu acilen bu klasörü silmem lazım toplam 5 gb oldu

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güzelmiş denerim.

Toros542

Toros542

Üye
Uygulama sade ve kullanışlı. Fakat anlayamadığım;onedrive dosyalarının boyutlarını görebilirken,sd karttaki dosyaların boyutlarını göremiyoruz. Bu durumla ilgili bilgisi olan varmı acaba?

YkPkY

YkPkY

Üye
Bendede sıkıntı yokta,belgelerle zil sesleri klasörü görünmüyor

Çırak ile gönderildi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Uygulama birkaç saate güncellenecek ve Türkçe olacak :)

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

pirenuri

pirenuri

Üye
Çok fazla dosya yöneticisi var mağazada ama hangisi daha iyi karar veremedim sizce hangisi daha iyi ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Aerize iyidir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aerizeyi nedense sevemedim. Klasörleri illa ben eklemeden görüntülenmiyor.

Dumanla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama güncellendi.

Gelecekten gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
Benim dosya yöneticisinde tek yaptığım Whatsapp'a kaydolan resimleri kaydedilen resimler bölümüne taşımak, bi de çok nadir isim değiştirmek. Şimdi bunu ilk kez Folders ile yapacağım bakalım nasılmış.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu Türkçe olmayacak mıydı.
ben dil dosyalarını yollamadan önce güncellemeyi yollamış mağazaya. bir dahaki sürümde gelir :maxicep:geliştirici ile iletişime geçtim. uygulamada pro olmuş dediği tüm özellikleri ekleyememiş. bir sonra ki güncellemede gelecek

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
YkPkY

YkPkY

Üye
ben dil dosyalarını yollamadan önce güncellemeyi yollamış mağazaya. bir dahaki sürümde gelir :maxicep:geliştirici ile iletişime geçtim. uygulamada pro olmuş dediği tüm özellikleri ekleyememiş. bir sonra ki güncellemede gelecek

Eline sağlık

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Güncelleme bende görünmüyor

Dumanla gönderildi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu uygulama bugün ikinci kez güncellendi az önce

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Güncelleme sonrası onedrive klasörü bende yine açılmıyor ama bu sefer şu şekilde Uzun Uzun sayfalar hatta mesajı çıkıyor.

Dumanla gönderildi.

Üst Alt