Haber Yeni Bir Dosya Yöneticisi: Folders

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Bir Dosya Yöneticisi: Folders
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

‘Folders’ uygulaması mağazada yerini alan yeni dosya yöneticisi uygulamalarından biri. Uygulama, telefonunuz, bulut adresiniz yada hafıza kartınızda depolanmış dosya ve klasörlerinizi yönetmenizi sağlıyor.

Uygulamayı açtığınızda, aşina olduğunuz Windows Phone arayüzüyle karşılaşıyorsunuz. Her şey gayet güzel bir şekilde düzenlenmiş. İlk sayfada Videolar, Resimler, Müzikler, SD Kart ve OneDrive gibi ana klasörlerin listesini görüyorsunuz. Özellikle OneDrive tıpkı yerel bir klasör gibi entegre edilmiş. Üzerine tıkladığınızda OneDrive adresinize erişim için gerekli izinleri istiyor.

Uygulamada; kes, kopyala, yapıştır, sil, yeniden adlandır, yeni klasör oluştur vb tüm temel fonksiyonlar destekleniyor. Dosyaya tıkladığınızda açabiliyor, üzerine basılı tuttuğunuzda ise yapılabilecek işlemleri içeren listeyi görüntüleyebiliyorsunuz. Arayüz oldukça basit ve kullanışlı.

Herhangi bir dosyayı e-mail, bluetooth veya diğer uygulamalar yoluyla paylaşabiliyorsunuz.

Beta sürümünde olan uygulamayı şimdi deneyenler, final sürümü yayınlandıktan sonra da ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilecekler.

Uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
(Linki yalnızca WP8.1 Preview yüklü telefonlardan açabilirsiniz)

Not: Bu arada görseller yabancı kaynaktan olmasına rağmen, şarkı listesinde türkçe eserler görünce çok şaşırdım :kıskıs:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, beats, ykd96 ve 6 diğerleri

leeshore

leeshore

Üye
Güzel ve akıcı çalışıyor. Fakat geniş ekranlı cihazlar için görüntü geliştirilmeli. Beta olduğunu da düşünürsek gelişmelerin olacağını söyleyebiliriz. :)

• Beğen
Tepkiler: kemal363
Bay H

Bay H

Üye
Uygulamanın içeriği yükleme süresi ise gayet iyi ve kullanımı karışık değil çok basite indirgenmiş. Aerize ile karşılaştırılırsa eğer hız bakımında çok daha öndedir Folders. :tşk:

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Güzel ve akıcı çalışıyor. Fakat geniş ekranlı cihazlar için görüntü geliştirilmeli. Beta olduğunu da düşünürsek gelişmelerin olacağını söyleyebiliriz. :)

Evet oldukça sade, güzel ve kullanışlı arayüzü var.
Hız olarak da iyi.

• Beğen

skynet

Üye
Teşekkürler

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Uygulamayı beğendim. Gayet başarılı. Beta olması cabası. Umarım geliştirici üzerine düşer de güzel bir dosya yöneticimiz olur. Bu haliyle bile ana görevlerin çoğunu karşılıyor :)

Bende gördüğüm eksikleri:
- OneDrive içine girdi ancak hali hazırdaki klasörlerin hiç birini görüntüleyemedi, yeni klasör oluşturuyor ve pc de bunu görebiliyorum. Ancak PC de o klasörü silmek dışında yaptığım hiç bir şeyi görüntüleyemedi. Programı kaldırıp yeniden kurdum değişiklik yok.
- Download, Documents vs. Klasörleri olmalı.
- Ayarlar kısmı henüz yok. Kişiselleştirme yok.

Bence artıları:
+ Çok rahat ve çok kolay.
+ Çok sade ve hızlı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, m542tf ve bulutsuzgece
serinaga

serinaga

Üye
Hemen deniyorum, paylaşım için teşekkürler ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
OneDrive görüntülememe problemi için basit bir mail attım ve yanıt şu:

Hi Turgay,

Sorry for that. What happens after you tap on OneDrive folder?
I suppose there is a problem in your connection.

Regards.

Bağlantımda sorun olabileceği yazıyor sanırım :) Ancak Wifi ilede Şebeke ilede denedim. Görüntülenmiyor.
Dumanla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Teşekkürler Aerize ye alternatif oldu.

Bar_Fedaisi

Üye
Uygulamayı beğendim. Gayet başarılı. Beta olması cabası. Umarım geliştirici üzerine düşer de güzel bir dosya yöneticimiz olur. Bu haliyle bile ana görevlerin çoğunu karşılıyor :)

Bende gördüğüm eksikleri:
- OneDrive içine girdi ancak hali hazırdaki klasörlerin hiç birini görüntüleyemedi, yeni klasör oluşturuyor ve pc de bunu görebiliyorum. Ancak PC de o klasörü silmek dışında yaptığım hiç bir şeyi görüntüleyemedi. Programı kaldırıp yeniden kurdum değişiklik yok.
- Download, Documents vs. Klasörleri olmalı.
- Ayarlar kısmı henüz yok. Kişiselleştirme yok.

Bence artıları:
+ Çok rahat ve çok kolay.
+ Çok sade ve hızlı.

OneDrive'da yaşadığınız sorunları ben yaşamadım. Bütün klasörlerimi ve içindeki dosyaları görebiliyorum.

Bu arada arayüz geçiş hızı beta bir program için iyi sayılır. Aerize ile beraber kullanmaya başladım. Teşekkürler.

kemal363

Üye
Uygulama güzel nerde olduğu ve gizli kalan müzikleri de buldum sildim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
OneDrive'da bende de sıkıntı yok.
Her şey gayet güzel çalışıyor.

ErenMSC

Üye
Paylaşım için :tşk:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Turkceleştirme çalışmalarına başlayalım hemen :)

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve ykd96
serinaga

serinaga

Üye
Bencede başlayın, süper olur ...

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Haber için teşekkürler

(ಠ≥ಠ)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
OneDrive sorunu sanırım sadece bende. Çözmeye çalışıyorum ama henüz çözemedim.

Dumanla gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bendede sıkıntı yok herşey güzel. Tasarımda çok hoş. Geliştiriciye mail attım dil doayaları için. Yolladıktan sonra ceviriye baslarım

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

skynet

Üye
Bende onedrive daki hiç bir dosya gözükmüyor :hmmm

Erişime izinde verdim ama değişen bir şey olmadı

Son düzenleme:
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bendede sıkıntı yok sorunsuz çok beğendim

Üst Alt