yeni bilgisayar yardımcı olun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
yeni bilgisayar yardımcı olun
merhaba şimdi bir tane kasa buldum kasanın sistemi bu
intel pentıum4 641(2 mb 800 3.2 ghz)
1 gb ddr 667mhz ram var )
1 gb ati hd 4670(128 bit)
1 tb wd hdd
350w powerman psu var
standart crea kasa

buna ram almaya kalksam max 2 gb diyor ram boşuna masraf gibi geliyor ekran kartı çok güzel win7 6.7 puan veriyor
bende şöyle düşündüm bi tane 775p anakart alıp 4 gb ddr3 ram veya 8 gb ddr3 ram takıp kullanmak mantıklı geldi
diyeceksiniz ki p4 az gelir ram ve anakaartdan sonra onunda icabına bakıcam
sizin fikirlerini alıyım

anakart o %25 indirim olunca alıcam 90 tl ye gelicek
ramler ddr3 ler ucuz sorun degil
sizce napim???

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kac para bu kasa ?

PriveT

PriveT

Üye
Yeni bir bilgisayar alamiyorsan bence bayagi mantikli.

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
yok siz yanlış anladınız bende zaten bu var zaten ram mı alım ddr2 hem pahalı hem 2 gb sınırı var o anakartı alıp 8 gb yapim mi diyorum

PriveT

PriveT

Üye
yok siz yanlış anladınız bende zaten bu var zaten ram mı alım ddr2 hem pahalı hem 2 gb sınırı var o anakartı alıp 8 gb yapim mi diyorum

Tamam iste, ben de islemcini artirmak icin yeni bilgisayar alamiyorsan boyle yapman mantikli diyorum.

kankka

Üye
o anakartta 2den fazla kullanamıyorsan yeni bir anakart be 8lik ram ile canavar gibi bi oyun pcin olur valla :okey: ekran kartı zaten taş :D

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartını doğum günümde almışlar kaç para oldugunu bilmiyorum ram max 2gb asrock marka ddr2 bende ddr3 anakart alıp 8 gb ram takıcam da anakart ı eski kasaya monte edememekden korkuyorum aslında bilişim okuyorum okulda bir tane psu yakdım sebebini anlamadım öyle olursa diye korkuyorum

- - - Eklendi - - -

Tamam iste, ben de islemcini artirmak icin yeni bilgisayar alamiyorsan boyle yapman mantikli diyorum.
:ehe bakalım para biriktiriyorum daha 5 tl var :islik

PriveT

PriveT

Üye
ekran kartını doğum günümde almışlar kaç para oldugunu bilmiyorum ram max 2gb asrock marka ddr2 bende ddr3 anakart alıp 8 gb ram takıcam da anakart ı eski kasaya monte edememekden korkuyorum aslında bilişim okuyorum okulda bir tane psu yakdım sebebini anlamadım öyle olursa diye korkuyorum

- - - Eklendi - - -

:ehe bakalım para biriktiriyorum daha 5 tl var :islik

Montaj delikleri tutuyorsa, biraz da dikkatli olur karti kasaya kisa devre ettirmezsen korkacak birsey yok. Hatta Kart ile kasa arasina yalitkan birsey koyabilirsin. Daha garanti olur :)
Henuz 5 lira varsa yol biraz uzun gorunuyor :(
Ama olumlu yonden bakalim, belki sen parayi toparlayana kadar o anakart saha da eski sayilacagi icin fiyati daha da dusebilir :)
Ama cok da gecikmemek lazim, yoksa bu sefer antika degeri kazaniyor, fiyat daha da katlayabilir sdram`lerde oldugu gibi :blink:

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
Montaj delikleri tutuyorsa, biraz da dikkatli olur karti kasaya kisa devre ettirmezsen korkacak birsey yok. Hatta Kart ile kasa arasina yalitkan birsey koyabilirsin. Daha garanti olur :)
Henuz 5 lira varsa yol biraz uzun gorunuyor :(
Ama olumlu yonden bakalim, belki sen parayi toparlayana kadar o anakart saha da eski sayilacagi icin fiyati daha da dusebilir :)
Ama cok da gecikmemek lazim, yoksa bu sefer antika degeri kazaniyor, fiyat daha da katlayabilir sdram`lerde oldugu gibi :blink:
1 ay falan sonra 200 tl alıcam 100 harccarım 100 ilede anakart ı tatilden sonrada ram alırım 4 gb sonra bayramda parayla 4 gb daha 8 gb ram allahdan ekran kartım var hdd bedava gelmişdi 1 tb bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt