TeAmo42
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkür ederimvalla ben elimden geldiğince açıklamaya çalışırım.Casper almıştım yaklaşık 6 sene oluyor. 3.20 ghz intel pentium 4 var.512 mb ddr2 ram var,nvidia gforce700 512 ekran kartı var,160 gb kırmızı kablo ile bağlanan harddisk var böyle işte.foxconn anakrt ama işlemcinin ordan şasesi var anakartın yenisi almam gerekli önerirseniz iyi olur test moderetörde olmuşsunuz hayırlı olsun gerçekten bu bölümü hakediyorsunz.
bunu alırsam uyar değilmi sorun çıkmaz? bide bozuk çıkma durumu olur mu ki? ben oraya giderim alırımda 100 km burayaanakart için şu ilana bak derim. sıfır anakartta önerecektim ama 90-100 lira çok para
bu anakart işinizi görür. konyadan satılık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
500 liralık sistem için eski kasayıda kullanacaksınız yeni bir kasa ve powerda gerekli
bu nedenle 500 lira az gelir. isterseniz toplamaya çalışırım
çok pahalı kardesgenede 0 istersen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bnde toplarim 500 e
adama bir mesaj gönderin önce yada telfonla arayın.. kart sorunsuz çalışıyor diye yazmış..
bunu alırsam uyar değilmi sorun çıkmaz? bide bozuk çıkma durumu olur mu ki? ben oraya giderim alırımda 100 km buraya
tamam modum sağol peki bunun sıfırı kaça patlar?
adama bir mesaj gönderin önce yada telfonla arayın.. kart sorunsuz çalışıyor diye yazmış..
eğer uygunsa anakartı almaya gidin orda başka bir pc de test edip öyle alın...
ancak adam sorun verirse geri alırım gibi şeyler söylerse... inandırmak içinde söylüyor olabilir dikkat et
teşekkür ederimsıfırı suan varmıdır bılmıyorum eskı bır anakart...
Istersen konyadakı pc cılerı dolaş bıraz 50 lıraya sıfır bulursan al
evet harddisk gayet yeterli.haricim var zaten.
----------Eklendi @ 16:03:12 ---------- Yazıldı @ 16:02:46 ----------
L-LumieResahibindendeki satılmıs kardesim.Başka önerin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?