Yeni aldım nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Yeni aldım nasıl?
Arkadaslar yeni aldım 1080 tl ye. online sınavlara girecem arada da ufak tefek oyun oynarım nasıl sizce hangi oyunları oynar?

İ3 3. Nesil 4005u
4 gb ram
2 gb paylaşımsız amd radeon r5 m230
500 hdd

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Online sınavlar için sıkıntı yok ama, oyunlar için emin değilim.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
League of Legends de 60 fps verir.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
öncelikle hayırlı olsun. online işlemlerinde sıkıntı çıkarmaz. ama oyunlara gelince özellikle son çıkan oyunlarda sıkıntı çıkarbilir bahsettiğin oyunlarda sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. fifa ve pesi açar. cod ve nfs low yada medium ayarlarda oynarsın. özellikle son çıkandı yanlış hatırlamıyosam nfs rivals ve cod advantecde düşük fps alırsın.

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle hayırlı olsun. online işlemlerinde sıkıntı çıkarmaz. ama oyunlara gelince özellikle son çıkan oyunlarda sıkıntı çıkarbilir bahsettiğin oyunlarda sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. fifa ve pesi açar. cod ve nfs low yada medium ayarlarda oynarsın. özellikle son çıkandı yanlış hatırlamıyosam nfs rivals ve cod advantecde düşük fps alırsın.
Sağolasın zaten amacımda gta 5 oynamak yok isterim ama oynamaz bu pc bende 4 falan oynarım oynarsa

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Sağolasın zaten amacımda gta 5 oynamak yok isterim ama oynamaz bu pc bende 4 falan oynarım oynarsa
rica ederim. gta 5 düşük ayarda oynatır ama zevk almazsın oyundan. 4ü iyi fpsde oynatır :)

• Beğen
Tepkiler: ortak42

Üst Alt