Yeni aldığım ikinci el D900 ile konuşma kesiliyor ama N70 ile konuşma temiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
Yeni aldığım ikinci el D900 ile konuşma kesiliyor ama N70 ile konuşma temiz
Selamlar;

İkinci el bir aldım. D900 ile konuşurken konuşma sürekli kesiliyor, hattım Turkcell KamuCell. Evde zaten sorun yaşıyorum ama şöyle diyeyim, İzmir'in göbeğinde Konak'ta açık havada yürürken bile konuşma kesiliyor. Ama evde elbette bu kesilme daha rahatsız edici, dışarıda daha az kesilme oluyor.

Bir gün boyunca hattımı ile kullandım ve hiç kesilme olmadı, ne ev içersinde ne başka yerde.

D900 için böyle bir çekiş gücü normal midir arkadaşlar? İkinci el olduğundan bir hasarı olabilir mi telefonun? Gerçekten çok rahatsız edici bir durum içersindeyim şu an, yardım edebilirsiniz, bir görüşünüzü paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim ikinci el ise böyle sorunlar olabilir..büyük ihtimal satan kişide bu yüzden satmıştır..

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
Ama sonuçta çekiş gücü bu ne sorunu olabilir ki? Yani telefon yere düşünce, fiziksel darbe alırsa vs. çekiş gücünde bu tip bir sorun oluşabilir mi ki?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tabii ki olabilir..sonuçta elektronik alet..

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
Peki şunu da merak ediyordum o zaman,Telpa'dan IMEI sorgulattım ve "Bu ürün telpa güvencesindedir" diye yazı çıktı. Bu garantisinin devam ettiği anlamına mı geliyor acaba? Çünkü elimde hiç bir fatura veya garanti belgesi bulunmamakta, bu ürünü garantiye gönderebilirmiyim ki Telpa'ya?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
fatura olmadan zor ama bir dene..

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah teşekkür ederim nadir3391, bayram sabahı da sana bayağı şey sordum ama :)

İyi bayramlar dilerim, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmen dileği ile.

Ayrıca varsa konuya birşeyler eklemek isteyen arkadaşlar farklı/çeşitli görüşleri duymaktan mutluluk duyarım.

Tekrar teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol senin bayramında mübarek olsun..genpaya götürüp bir rica et..belki yaparlar..

masterayfox

masterayfox

Üye
fatura olmadan zor ama bir dene..

nadir abi fatura sorun değil genpa veya kvk telefonun imeı yada telefonun arka tarfında(bataryanın bulunduğu bölümde) telefonun götürdüğünde iki dakikada garantisi olup olmadığına baıyor telefonun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nadir abi fatura sorun değil genpa veya kvk telefonun imeı yada telefonun arka tarfında(bataryanın bulunduğu bölümde) telefonun götürdüğünde iki dakikada garantisi olup olmadığına baıyor telefonun
öyle gibi ama bizzat ben gördüm fatura olmadan bakmıyorlar..

masterayfox

masterayfox

Üye
öyle gibi ama bizzat ben gördüm fatura olmadan bakmıyorlar..

ben abi telefonumu kvk ya yeni versiyon atmak için götürdüğümde yanıma hiç bir sey almadım bana sordu garantisi var mı diye var dedim ama fatura falan getirmedim dedim sorun yok hemen bakarım dedi bana işte 1.5 yıl daha var falan dedi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben abi telefonumu kvk ya yeni versiyon atmak için götürdüğümde yanıma hiç bir sey almadım bana sordu garantisi var mı diye var dedim ama fatura falan getirmedim dedim sorun yok hemen bakarım dedi bana işte 1.5 yıl daha var falan dedi
versiyon atmak için fatura istemezler zaten..herhangi bir telefoncuya git o da versiyon günceller..ama böyle teknik problemeler için fatura istiyorlar..

masterayfox

masterayfox

Üye
versiyon atmak için fatura istemezler zaten..herhangi bir telefoncuya git o da versiyon günceller..ama böyle teknik problemeler için fatura istiyorlar..

olabilir abicim benim basıma böyle bir durum gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...