sitenin linki ne acaba merak ettim 34 sayfa taradım ama yok göremedim
ancak; teknik anlamda yanınızdayım. sanırım .php tabanlı ve mysql veritabanı kullanan bir site olacak. ben .net ciyim ve mssql kullanıyorum. ama elimden geleni yaparım. pm ile gerekli bilgileri gönderebilirsiniz. kolay gelsin.Yahu Aksama Hazır Olacak.Biraz Sabır.

aslında benim de site kurmak hakkında bir bilgim yok site kurmayı öğrenmek isterim sizede elimden ne gelirse yardım etmek isterim

bana şifreni ver ben senin için koyarımBende katilayim ama sürekli mobil takıldığım ıçin imza koyamam![]()

o smileyden sonra kalsın senin bu sitede varlığın yeter bebende sizdenim benide alın![]()

bana şifreni ver ben senin için koyarım![]()

hiçbişey anlamadım
şimdiden hayırlı olsun. başımda 3 büyük proje olmasa bende katılırdım. ama hem acil servis hemde 3 yazılım projesi mahvoldumancak; teknik anlamda yanınızdayım. sanırım .php tabanlı ve mysql veritabanı kullanan bir site olacak. ben .net ciyim ve mssql kullanıyorum. ama elimden geleni yaparım. pm ile gerekli bilgileri gönderebilirsiniz. kolay gelsin.
aslında benim de site kurmak hakkında bir bilgim yok site kurmayı öğrenmek isterim sizede elimden ne gelirse yardım etmek isterim

bende sizdenim benide alın![]()

o smileyden sonra kalsın senin bu sitede varlığın yeter be![]()
)
Merkez merkez, beklemede herkez