★ Yeni Adı ve Logosuyla.. | RestLife ★

Arkadaşlar şu imza koyma olayi biraz karişti. Ben bi video hazirliorm az bekleyin sakin olun

gerek yok ayrıca imzanı değiştir ve çok büyük zaten uyarı alırsın.

- - - Eklendi - - -

şu konuyu çok dağıtıyorsun ya sinir olmaya başlıyorum sana

m542tf

Üye

mobilde biraz zor oluyor ki söylediğine göre olmamış

şu hazırladığım mavi ve turuncu imzaları ekleyin. 1den fazla olmasın çok rahatsız ediyor +uyarı alırsınız.
not: bende değiştiriyorum.

MrTech

Üye
Murat Abi Yönetimde Kimler Olacak ?

- - - Eklendi - - -

Murat Abi Yönetimde Kimler Olacak ?

ben ve editörler

not: editör belki olmayabilir de eğer sitenin başında portal tarzı bir şey olursa seçerim

Tepkiler: m542tf
gerek yok ayrıca imzanı değiştir ve çok büyük zaten uyarı alırsın.

- - - Eklendi - - -

şu konuyu çok dağıtıyorsun ya sinir olmaya başlıyorum sana
Kusura bakma ama ne yaptığını anlayamıyorum? Devamlı konuyu dağıtıyorsun diyorsun burda deli gibi imza nasıl yapılır onun için yardım ediyorum. Anlamıyorum ne yaptığını

MrTech

Üye
Admin ve Modlar Olsa İyiydi Yahu

Admin olmak için sözleşme felan var mı Yalnız Hocam site harbi on numara olmuş Resimler yüklenince bile göstermiyor

şimdi bu sistenin maxicepten ne farkı olacak tam olarak

sosyal ağ tarzında olacak üyeler neler yaptıklarını, nerelere gittiklerini ve fotoğraflarını paylaşacaklar ve chat sistemiyle rahat bir şekilde de konuşulabilecek. tamamen eğlence amaçlı yani,

MrTech ;
o kadar da değil kardeşim sosyal ağ sitesini aşar

ANIL

Admin

anladım ama haber bölümüne ne kadar gerek var bilemiyorum. anasayfada olabilir işte cep telefonları, pc, tablet gibi bölümlere ayrılıp belli editörler seçip herkes kendi bölümünde haberleri paylaşabilir. tabi bunu gelen isteğe göre yapmak daha mantıklı olur.

haklısın hatta isteyen kendi incelemelerini paylaşır güzel olur

- - - Eklendi - - -

bu arada sosyal ağ sitesinin adı tam olarak ne olsun acaba maxicep adını kullanırsak admin rahatsız olur mu ?
olmadı maxi+ tarzı bir şeyde olur, hem daha çok uyuyor

- - - Eklendi - - -

MrTech

Üye

Maxi+ Yada MaxiPlus

- - - Eklendi - - -

MaxiBook'ta Olabilir

ANIL

Admin

sonuçta izin alman gerekir