Yeni Abonelere 6 ay boyunca 50 kontör | Vodafone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Abonelere 6 ay boyunca 50 kontör | Vodafone
Yeni Abonelere Jest- 6 Ay Boyunca Her Ay 50 Kontör

Arkadaşlar Yeni Abone { 100 Kontörlü Hat Alan } Ve Numara Taşınabilirliği Kullanarak Aboneliğe Geçen Müşter r 6 Ay Boyunca Her Ay Koşulsuz Her Yöne Kullanabilecekleri 50 Kontör Otomatik Olarak Hatlarına Yüklenecektir..

Bilginize Sunulur...

piri.reis

piri.reis

Üye
teşekkürler.

ayrıntıları bi görelim ona göre durum değerlendirme yoplantısı yaparız.

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Diğer tarafta yazmadım ama burada yazayım..

Hatlarını geri taşımaktan bahsedenler var..

Ayda 50 kontör için operatör değiştirmek bana saçma geldi açıkcası.Vodafone eğer her yöne normal kontör olarak verirse güzel kampanya ancak öyle abartılacak bir tarafı yok bence :D

bungee

Üye
Diğer tarafta yazmadım ama burada yazayım..

Hatlarını geri taşımaktan bahsedenler var..

Ayda 50 kontör için operatör değiştirmek bana saçma geldi açıkcası.Vodafone eğer her yöne normal kontör olarak verirse güzel kampanya ancak öyle abartılacak bir tarafı yok bence :D

Ben zaten fazlalık olan hattımı taşımıştım, vodafone güzel bir şey yaparsa (ki hiç zannetmiyorum) taşır, kullanır, geri taşırım.

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Ya bungee bunlarla uğraşılırmı..

Birde seni arayanlar için sorun değilmi bu durum..Bir vodafone bir türkcell olma durumu yani..

Bu tarz kampanylar yine diyorum sürekli ve sık sık olmalı. MEVCUT ABONELERİDE kapsamalı. O zaman zaten bir şekilde aboıne kazanırsın vodafone :)

bungee

Üye
Ya bungee bunlarla uğraşılırmı..

Birde seni arayanlar için sorun değilmi bu durum..Bir vodafone bir türkcell olma durumu yani..

Bu tarz kampanylar yine diyorum sürekli ve sık sık olmalı. MEVCUT ABONELERİDE kapsamalı. O zaman zaten bir şekilde aboıne kazanırsın vodafone :)

Beni arayanlar senelerdir kullandığım turkcell numaramı bilirler. Bu numaradan sadece arama yaptığım için ve numara taşıma halen ücretsiz olduğu için ben bu konuda bir sakınca görmüyorum.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt