yeni 5800 aldım bikaç konuda yardıma ihityacım var bakar mısınızz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brawo_41

brawo_41

Üye
olmuyor baba.hata verıyo pc. ıyısımı bnde telefoncuya yaptırayım.eyvl.bunda tv ozellıgı varmı.ve navıgasyonu ucretsız nasıl kullancez.baska nımetler varmı.anlatsana sana zahmet

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
inan telefoncular bizim kadar bilemez..

brawo_41

brawo_41

Üye
ole ama bızde cahılız bu konuda hocam.dıger syeledıgım nımetlerden nasıl yararlancagız bu telın.sylersenız sevınırım

Progressivity

Progressivity

Üye
internet üzerinden tv izleyebilirsin (w-lan yada şebeke interneti üzerinden), ücretsiz navigasyonda çıktı forumu araştırmaya korkma konu başlıkları gayet net ve anlaşılır zaten okursan pek çok şeyin cevabını bulabilirsin :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 Fun Club açtım oraya gidin..ayrıca forumda bir ton 5800 konusu var..

brawo_41

brawo_41

Üye
tmm eyvl.bırde ekranın ust kosesınde msj ısretı yanı sonuyor ne demektı o:D

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
ben o zaman kendim denesem başarabilir miyimm

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
nadir sana ulaşmaya çalışıorum ama mesaj atamıorum yeni üye olduğum için bişey sorucam. ben şimdi v40ı yüklüorum coda turkey blacki yazdım ama sen bi yerde naviyi yazın daha ii olur demişsin aklım karıştı benimm:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nadir sana ulaşmaya çalışıorum ama mesaj atamıorum yeni üye olduğum için bişey sorucam. ben şimdi v40ı yüklüorum coda turkey blacki yazdım ama sen bi yerde naviyi yazın daha ii olur demişsin aklım karıştı benimm:hmmm

farketmez..navi koduyla gps çekimi daha güçlü olduğu için demiştim..farketmez diyorsan devam et..

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
farketmez..navi koduyla gps çekimi daha güçlü olduğu için demiştim..farketmez diyorsan devam et..
ben zaten telin çoğu özelliğini bilmiorum ki:( haritalar var mesela nasıl kullanmam gerektiğini falan bilmiorum. peki mesela ben tele mavinin sürümünü yükletsem sorun olur mu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır sorun olmaz..yeterki v40 yüklet..

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
hayır sorun olmaz..yeterki v40 yüklet..
eğer bi yawaşlama olmıcaksa yükleyebilirim sanırım. naviyi yükleyince hangi renk olacak peki? mavi ya da kırmızıdan biri mi yoksa telin kendi orjinal rengi mi? bu yükleme bittiğinde tüm işlemleri yeniden mi başlatmam gerek baya yawaş yüklenio da

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şu an yüklüyorsan hiç karıştırma devam et..telefona yükleme bitince hard format atıp programları kurarsın..

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
şu an yüklüyorsan hiç karıştırma devam et..telefona yükleme bitince hard format atıp programları kurarsın..
çok özür diliorum fazla soru soruyorum galiba ama hard format ne acaba :bilmm nasıl yapabilirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
v40 yüklenince telefonu kapat oratdaki kırmızı ve yeşil tuşlara birde yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun sonra ellerini kaldırmadan açma-kapama tuşuna basıyorsun Nokia yazısı çıkana kadar o tuşlara basmaya devam ediyorsun sana ülke tarih ayarları sorarsa format olmuştur..

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
v40 yüklenince telefonu kapat oratdaki kırmızı ve yeşil tuşlara birde yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun sonra ellerini kaldırmadan açma-kapama tuşuna basıyorsun Nokia yazısı çıkana kadar o tuşlara basmaya devam ediyorsun sana ülke tarih ayarları sorarsa format olmuştur..
format oluştur derken yani gerekli şeyleri mi seçmem lazım? gerçekten özür diliorum pek anlamıorum da bu işlerden

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen benim dediklerimi yap yeter kafanı fazla karıştırma..

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
sen benim dediklerimi yap yeter kafanı fazla karıştırma..
tamam teşekkürler. nsu'dan yüklüorum ben bunu daha yeni 112mbdeydi ama şimdi 38mbde anlamadım yeniden mi başladı acaba :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt