nadir sana ulaşmaya çalışıorum ama mesaj atamıorum yeni üye olduğum için bişey sorucam. ben şimdi v40ı yüklüorum coda turkey blacki yazdım ama sen bi yerde naviyi yazın daha ii olur demişsin aklım karıştı benimm![]()
ben zaten telin çoğu özelliğini bilmiorum kifarketmez..navi koduyla gps çekimi daha güçlü olduğu için demiştim..farketmez diyorsan devam et..
haritalar var mesela nasıl kullanmam gerektiğini falan bilmiorum. peki mesela ben tele mavinin sürümünü yükletsem sorun olur mu?eğer bi yawaşlama olmıcaksa yükleyebilirim sanırım. naviyi yükleyince hangi renk olacak peki? mavi ya da kırmızıdan biri mi yoksa telin kendi orjinal rengi mi? bu yükleme bittiğinde tüm işlemleri yeniden mi başlatmam gerek baya yawaş yüklenio dahayır sorun olmaz..yeterki v40 yüklet..
çok özür diliorum fazla soru soruyorum galiba ama hard format ne acabaşu an yüklüyorsan hiç karıştırma devam et..telefona yükleme bitince hard format atıp programları kurarsın..
nasıl yapabilirimformat oluştur derken yani gerekli şeyleri mi seçmem lazım? gerçekten özür diliorum pek anlamıorum da bu işlerdenv40 yüklenince telefonu kapat oratdaki kırmızı ve yeşil tuşlara birde yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun sonra ellerini kaldırmadan açma-kapama tuşuna basıyorsun Nokia yazısı çıkana kadar o tuşlara basmaya devam ediyorsun sana ülke tarih ayarları sorarsa format olmuştur..
tamam teşekkürler. nsu'dan yüklüorum ben bunu daha yeni 112mbdeydi ama şimdi 38mbde anlamadım yeniden mi başladı acaba :Ssen benim dediklerimi yap yeter kafanı fazla karıştırma..