yeni 5800 aldım bikaç konuda yardıma ihityacım var bakar mısınızz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
yeni 5800 aldım bikaç konuda yardıma ihityacım var bakar mısınızz
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim o yüzden sizi kızdırabilirim çünkü belki sorulan sorular bin defa soruldu ama ben bulamıorum tam yardım ederseniz çok sewinirimmm
*ilk olaarak sizce ekrandaki koruyucu kaldırmalı mıyım? ekranın çizilmesinden korkuorum açıkçası
*bazılarınız bahsetmiş mesaj yazarken yawaşlıo die ama ben daha karşılaşmadım öyle bi sorunla benm sorum daha başka. türkçe karakter kullanınca karşı tarafa ayrık gidio mesaj. mesela nasılsın yazarsam nas ıls ın die gidiomuş. ne yapmam lazım..
*evde modemden internete bağlanmaya çalışıorum. kodu istio yazıorum sonra wlan ağı bulunamadı dio. araştırdım bi yerde istenen şifre sizin belirlediğiniz şifre olmıcak modeme ait şifre olcak dio. biraz saçma deil mi? çünkü arkadaşlarım başka tellerden belirlenen kodu yazarak girio.yardımcı olabilir misiniz bu konuda da

şimdiden çok teşekkür ederim bu arada şu an teldeki sürüm v31.0.101 var

ReaqL

ReaqL

Üye
ilk olarak o filmı kaldır arkadasım. bu telefonlar cizilmes camdan yapılmıs dusurmedıkce carpmadıkca bişe OLmaz. bunu teknik serviste calışan arkadasım solemıstı kı bende cıkarmamıstım gülmüştü bana:) mjsa geLınce bence o karsı tarafın telefonun ozellıgınden yada karakter desteklmesınden karsıLanıodur kı ben boLe bı sorun yasamadım sımdye kadar. w-Lana baglanırken sorduqu kod modemın ayarlarında w-lan ismi ve şifresi belirdinde yaptığınız şifredir. Bu arada sürümünü v40 a yukseLtmenı tavsıye ederimm.

PARNER

PARNER

Üye
kardeşim turkce karaketter dıye bır şey var 5800 larda bı de onu dene bakalım olcakmı benım arkadaşda var onda oyle bır sorun yok oyle bı de lıve mesenger yuklenmıyor ben denedım olmadı bı de sen dene bakalım

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
ilk olarak o filmı kaldır arkadasım. bu telefonlar cizilmes camdan yapılmıs dusurmedıkce carpmadıkca bişe OLmaz. bunu teknik serviste calışan arkadasım solemıstı kı bende cıkarmamıstım gülmüştü bana:) mjsa geLınce bence o karsı tarafın telefonun ozellıgınden yada karakter desteklmesınden karsıLanıodur kı ben boLe bı sorun yasamadım sımdye kadar. w-Lana baglanırken sorduqu kod modemın ayarlarında w-lan ismi ve kodu belirdinde yaptığınız şifredir. Bu arada sürümünü v40 a yukseLtmenı tavsıye ederimm.

tamam çıkarıorum teşekkürler :) 2gün önce srüm güncellemesi yaptım zaten son sürüm var dedi. v40a nasıl çıkarıcam ben biraz korkağımdır ayarlarını bile değiştiremem doğru düzgün:bilmm

ReaqL

ReaqL

Üye
arkadasım surum guLcelleme sıtede mevcut. buRdan anlatmam oLmaz yanı cok uzun:) Telefonda son sürüm gözukmeye bilir sen 5800 v40 cıkmıstır dıe sitede arat buLucaksın nasıL yapıLdıgını dostum:oke:

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
son sürümde farklılık var mı peki

ReaqL

ReaqL

Üye
bu üç değişiklik gelmiş arkadaşım.
1.kinetik scrolling..(iphone gibi menu-mesajlarda ayarlada gorulmekte)
2.5530 ev ekranı (ekranda kısayollar asagıda ama deiştirebiLiosun)
3.metin girişi ekranlarında otomatik rotasyon..

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
bu üç değişiklik gelmiş arkadaşım.
1.kinetik scrolling..(iphone gibi menu-mesajlarda ayarlada gorulmekte)
2.5530 ev ekranı (ekranda kısayollar asagıda ama deiştirebiLiosun)
3.metin girişi ekranlarında otomatik rotasyon..

baya iimiş aslında sanırım bu konuda telefonculara başvurmam lazımm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
soruların devam ediyor mu?

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
wlan konusunda kaldı bi tek

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
wlan ı şöyle yapalım..ayarlar/bağlantı/hedeefleri aç..orda kaydettiğin bütün ağları sil..sonra wlan ayarlarına gel orayı aç..seçeneklerden yenileye tıkla ordan senin neti seç sana şifre sorar wep şifrenizi girin ordan çıkın webe girin bakalım nolacak?

SessizCrew

SessizCrew

Üye
valla bende yeni aldım koruyucuyu cıkarmıyordum cıkarayım hemen birde WLAN'da sorunum olmadı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birazda modemin güvenlik ayarlarından kaynaklanıyor..bende de hiç sorun olmaz..

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
wep şifresi bizim belirlediğimiz şifre deil demi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet..

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
Progressivity

Progressivity

Üye
aslında siyah o gri değil eğer 5800XM ise siyahtır, ama 5800 Navigation edition ise gridir telefonunun tam modeline göre yani

brawo_41

brawo_41

Üye
hacı su v40 bnde yukleyemedım yahu.sınır oldum

Progressivity

Progressivity

Üye
hacı forumda anlatılıyor ya nasıl yükleyemedin neresini yapamadın 5800 v40 çıkmıştır konusuna bak nadir hoca ayrıntılı bir şekilde anlatıyor

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
    Konu Sahibi
ben bu konuda telefonculara başvurucam artık teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt