BumbeLWee
Üye
yeni 5800 aldım bikaç konuda yardıma ihityacım var bakar mısınızz
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim o yüzden sizi kızdırabilirim çünkü belki sorulan sorular bin defa soruldu ama ben bulamıorum tam yardım ederseniz çok sewinirimmm
*ilk olaarak sizce ekrandaki koruyucu kaldırmalı mıyım? ekranın çizilmesinden korkuorum açıkçası
*bazılarınız bahsetmiş mesaj yazarken yawaşlıo die ama ben daha karşılaşmadım öyle bi sorunla benm sorum daha başka. türkçe karakter kullanınca karşı tarafa ayrık gidio mesaj. mesela nasılsın yazarsam nas ıls ın die gidiomuş. ne yapmam lazım..
*evde modemden internete bağlanmaya çalışıorum. kodu istio yazıorum sonra wlan ağı bulunamadı dio. araştırdım bi yerde istenen şifre sizin belirlediğiniz şifre olmıcak modeme ait şifre olcak dio. biraz saçma deil mi? çünkü arkadaşlarım başka tellerden belirlenen kodu yazarak girio.yardımcı olabilir misiniz bu konuda da
şimdiden çok teşekkür ederim bu arada şu an teldeki sürüm v31.0.101 var
*ilk olaarak sizce ekrandaki koruyucu kaldırmalı mıyım? ekranın çizilmesinden korkuorum açıkçası
*bazılarınız bahsetmiş mesaj yazarken yawaşlıo die ama ben daha karşılaşmadım öyle bi sorunla benm sorum daha başka. türkçe karakter kullanınca karşı tarafa ayrık gidio mesaj. mesela nasılsın yazarsam nas ıls ın die gidiomuş. ne yapmam lazım..
*evde modemden internete bağlanmaya çalışıorum. kodu istio yazıorum sonra wlan ağı bulunamadı dio. araştırdım bi yerde istenen şifre sizin belirlediğiniz şifre olmıcak modeme ait şifre olcak dio. biraz saçma deil mi? çünkü arkadaşlarım başka tellerden belirlenen kodu yazarak girio.yardımcı olabilir misiniz bu konuda da
şimdiden çok teşekkür ederim bu arada şu an teldeki sürüm v31.0.101 var
mjsa geLınce bence o karsı tarafın telefonun ozellıgınden yada karakter desteklmesınden karsıLanıodur kı ben boLe bı sorun yasamadım sımdye kadar. w-Lana baglanırken sorduqu kod modemın ayarlarında w-lan ismi ve şifresi belirdinde yaptığınız şifredir. Bu arada sürümünü v40 a yukseLtmenı tavsıye ederimm.