(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
Done yazısı çıktıktan sonra biraz beklesen hard reset atıp iki kez Done yazacakmış. Ama sen hard reset atmasına izin vermemişsin. Tekrar atmayı dene fwyi. Ama bu sefer birinci Done yazısından sonra bekle setting factory gibi birşey yazacak. Ardından iki Done yazısı çıkacak.

tamam da tel. kapalı açık değil bu işlemi tekrar nasıl yapacağım...

caglet

caglet

Üye
telefon kapalıyken hard format atılmıyor mu 5800'a ? atılıyodnek iasrn at sonra fw'yi baştan at

lafbaz

Üye
5530 a yükledim gitti :D tel acılmıyor

cqer

cqer

Üye
kardeşim 3 sefer yüklememe ramen ve defalarca format atmama ramen telefonun kapanama tuşuna basınca telefon restsart yapıp tekrar açılıyor emeğin için teşekkürler bir yardı etsen

caglet

caglet

Üye
Kesinlikle kurmayın. Telefonunuzda ciddi hatalara neden olur. V3 sadece 5800 içindir.

N97mini'me kurcabileceğim güzel bir fw önerir misiniz.. k.b. iinzs konunuzda böyle birşey istiyorum ama .. Telefonum bozuldu düzeltmek istiyorum

crazy38tr

Üye
Merhaba kardeş net cafeden yapmaya çalıştım ama bir türlü yükleyemedim search dediğinde 1 kere basıyorum ama nafile. Siteden bakmadan önce yeni yazılımı yuklemiştim şuanda 52.0.007 versionu yüklü o yuızdenmi hata veriyor ??

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
telefon kapalıyken atılıyormu hard format? denedim ama bi kaç kez titriyor tel. ama hala açılmıyor...

canoner

Üye
kardeşim 3 sefer yüklememe ramen ve defalarca format atmama ramen telefonun kapanama tuşuna basınca telefon restsart yapıp tekrar açılıyor emeğin için teşekkürler bir yardı etsen

arkdasım ılk sayfayı dıkkatlıce okursan onun bı modıfıkasyon oldunu anlarsın yani bı hata degıl..telı kapatmak ıcıjn power tusunubasıp kapat dedınde kapanır...

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba kardeş net cafeden yapmaya çalıştım ama bir türlü yükleyemedim search dediğinde 1 kere basıyorum ama nafile. Siteden bakmadan önce yeni yazılımı yuklemiştim şuanda 52.0.007 versionu yüklü o yuızdenmi hata veriyor ??

yen cıkan v52 guncellemesını kurdugun ıcın bunu kuramazsın..v51 ıcın hazırlanmıs bı fw..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Done yazısı çıktıktan sonra biraz beklesen hard reset atıp iki kez Done yazacakmış. Ama sen hard reset atmasına izin vermemişsin. Tekrar atmayı dene fwyi. Ama bu sefer birinci Done yazısından sonra bekle setting factory gibi birşey yazacak. Ardından iki Done yazısı çıkacak.

tamam da tel. kapalı açık değil bu işlemi tekrar nasıl yapacağım...

Jafla fw yükleme de hard formatta kapalıyken atılıyor.

Basılı tutarsan reset atar. Hızlı restart için yapilmiß bir mod o. Kapatmk için powera bir kere bas. Sonra menuden kapat seçeneğine bas.

İlk sayfanın en altını oku orda yazıyor herşey

PriZm

PriZm

Üye
5530 a yükledim gitti :D tel acılmıyor
MegaloManiaX Özellikle yazmış Bu Fw Yanlızca 5800 içindir die sen gidion 5530 a yüklüyon:ehe
Şimdi Uğraş dur bakalım düzeltmek için:ah

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
bana cevap yazan yokmu?

isaaydın

Üye
üstadım cidden muhteşem bi çalışma her zamanki gibi ama senden bi kaç ricam olması mumkunmu acaba ilerki surumlerde ekleme ve duzenleme yapman amacıyla ilk olarak tus kilidi ac ı diğer yone dogru paıp ustundeki srklyn kısmını alıp sadece tuş aç yazsa daha orjinal bi goruntu oluncagını dusunuyorum sonra menu tusunun ustundeki ısık surekli yanıp sonmese msj gelfiğini yada biri tarafından arandıgımı dunuorum dusunmediğm zamanda da gelen msjları yada çagrıları ıskalıorum :) son olarakta daha gorsel oturaklı koyu bi temayla muıhtesem bi çalışma olur şimdiden teşekkur ederim çalışmalarının muhteşem bi şekilde gitmesi dileğiyle

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
üstadım cidden muhteşem bi çalışma her zamanki gibi ama senden bi kaç ricam olması mumkunmu acaba ilerki surumlerde ekleme ve duzenleme yapman amacıyla ilk olarak tus kilidi ac ı diğer yone dogru paıp ustundeki srklyn kısmını alıp sadece tuş aç yazsa daha orjinal bi goruntu oluncagını dusunuyorum sonra menu tusunun ustundeki ısık surekli yanıp sonmese msj gelfiğini yada biri tarafından arandıgımı dunuorum dusunmediğm zamanda da gelen msjları yada çagrıları ıskalıorum :) son olarakta daha gorsel oturaklı koyu bi temayla muıhtesem bi çalışma olur şimdiden teşekkur ederim çalışmalarının muhteşem bi şekilde gitmesi dileğiyle
Dostum O Işığı Kapatmak İçin (Menü>Araçlar>Ayarlar>Telefon>Bildirim Işıkları>Beklemede Işığı>Açık Işığı(Kapalı) Yı Seçmen Yeterli olucaktır Bölece Sadece Mesaj Geldiği Veya Çağrı Geldiği Zaman Yanıp Sonucektır.

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
bu tus sürükleyi iphonedeki gibi yapamıyormuyuz oranı nsürükleme yontemi daha gzl daha şekil .:)

crazy38tr

Üye
Selam arkadaşlar kusura bakmayın ama gerçekten yazanların hepsini yaptım ama bir türlü olmadı yaa. bataryayı çıkardım taktım. pc suiteyi jaf programlarını sildim tekrar yukledim. YAzılanların hepsini yaptım gene yapamadım gene yapamadım. Talimatlar eksiksiz şekilkde. Kendimde hata aradım ama kendimden eminim. Sırf bu yazılımı güncellemek için saatlerce internet cafede uğraşıyorum. Evde win 7 yuklu bu yuzden xp yuklu olan cafede uğraşıyorum hala bi gelişme yok yardımcı olursanız sevinirim.

kuweyt

Üye
Niye açılmıyor? Sen daha önce kullanmıyor muydun telefonu? Yoksa ilk sayfadaki talimatlara uymadan bir kere yükleme mi yaptın? Tahminimce sen kendin yüklemeye çalıştın. Telefonunun flashına zarar verdin telefonun açılmadı şimdi de nasıl yükleyeceğim diye mesaj yazdın forumdan. Eğer böyle yaptıysan ve telefonun açılmıyorsa JAF ile atmaya çalış. Olmazsa telefonun garantilik.

İlk RealPlayeri çalıştırdığında videoları önbelleklemede bir hata yaptın sanırım. Hard format at ve RealPlayer'a gir liste yüklenene kadar hiçbirşey yapma.

şimdi ben şöyle yaptım önce teli telciye götürdüm 25liram gitti . Phoenix le telin son sürümünü yükselttm v52 yaptım ondan sonra senin işlemleri yapmaya çalıştım. tel açılıordu tabikide uraşmaya başlayana kadr. nse jafla flash attım o yükleme cetveli bitti tel 2kez yeniden başladı gücü gitti geldi açmaya calıştı işte pooling phone dedi burdan sonra teli bulamıyor eğer bağlıysa devam edin değilse çıkarın falan dedi bnde powera bastım eror dedi telefon bulunamıyor falan ben bayağ uraştım olmayacağnı anlayınca götürdüm teliceye adam 1saat uraştım naptın buna yağ dedi eski sürüm mü kurmaya çalıştın dedi bnde flash attım dedim becermdm galiba dedim ama v52 yükledikten sonra c6 yı yüklemiş olmam mı yaptı bunu he bu arada tele yazılım kran adamda v52 kurmuş gene flash atma çılgınlığna girişsemmi ne dersiniz

mustafa

mustafa

Üye
dostum v52 modunu bekliyorum :heyo:

cqer

cqer

Üye
teşekkürler kardeşim sizin kadar yardım severi yok (megalomaniax ,canoner)

FoLlow_M

Üye
Arkadışım jaf kullanımında dediğin herşeyi yaptım ama yine olmadı Searching for phone...Not found!!! yazıyor yardımcı olabilirmisiniz.

fth-94

Üye
Çok güzel bir fw nokia'dan daha iyi iş çıkarmışsın bende az önce v52'yi yükledim. Hiç bir fark yok görünüm olarak. Yerinde sayıyor nokia.

Bu fw yüklemek istiyorum fakat yapılacakları anlamadım :( Birisi bana baştan sona anlatabilirmi yapacaklarımı. Hangi programlar gerekli, nasıl yapacağımı, neler yapacağımı ? Yardımcı olacak kişiye çoook dua ediceğim :)

MegaloManiaX senide ayrıca tebrik ederim. Nokia'dan bekleneni sen karşılamışsın.

Üst Alt