MegaloManiaX
Üye
telefonm açılmıyor anlatmadım galiba power düğmesine basıyorum titriyor ama açılmıyor. pcye bağladığımda ise powera basınca yeni donanım bağlandı sesi geliyor, sonra donanın çıkarıldı sesi bu ikisi 15sn aralıkla oluyor .
Niye açılmıyor? Sen daha önce kullanmıyor muydun telefonu? Yoksa ilk sayfadaki talimatlara uymadan bir kere yükleme mi yaptın? Tahminimce sen kendin yüklemeye çalıştın. Telefonunun flashına zarar verdin telefonun açılmadı şimdi de nasıl yükleyeceğim diye mesaj yazdın forumdan. Eğer böyle yaptıysan ve telefonun açılmıyorsa JAF ile atmaya çalış. Olmazsa telefonun garantilik.
Sevgili kardeşim kuralı 2 gün oldu memnunum güzel bir çalışma doğrusu.
Bende söyle bir sorun oldu.
Videos klasöründe mp4 filmlerim var onları görmüyor.ama kamerayla çektiğim videoları görüyor ve oynatıyor.önceki versiyonlarda filmlerimi izleyebiliyordum.Bunda izleyemedim.kendi çektiği videoları izlemek mümkünken daha önce izleyebildiğim convert edilmiş mp4 filmlerimi izleyememek garip .
İlk RealPlayeri çalıştırdığında videoları önbelleklemede bir hata yaptın sanırım. Hard format at ve RealPlayer'a gir liste yüklenene kadar hiçbirşey yapma.

Ne diim. Al bunu da dene.