(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
yazılımda yakaladıpım bir hata telefon yönetimi menüsüne girdiğinde direk menüye atıyor yani girilmiyorrrr.haberin ola
o hata sadece nokia theme black da oluyor:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ama Nokia nın kendi sitesinde hala 51.0.0.6 görünüyor Navifirm başka yerden mi buluyor acaba bunu
Nokia kendi sitesini güncellememiş:vur nsu ile bakarsanız göreceksiniz:oke:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX KARDEŞ ŞU NDRİVE SORUNUNA BAKABİLDİNMİ?

Baktım kardeş Al Alttakini Kur. Sadece bunu kur. PIPS felan kurma. Beni haberdar et oldu yada olmadı diye

ama Nokia nın kendi sitesinde hala 51.0.0.6 görünüyor Navifirm başka yerden mi buluyor acaba bunu

Nokianın http serverlarına kondu. Şimdi neler değişti felan onları yazmak için site güncellenecek. Navifirm Nokia serverlarından çeker.

yazılımda yakaladıpım bir hata telefon yönetimi menüsüne girdiğinde direk menüye atıyor yani girilmiyorrrr.haberin ola

Kardeş sadece o sorun var şuan. Nedeni de telefonun kendi iconlarını kullanan temalarda iconun birindeki bir problem. Halledilecek. 2 Hata vardı. Ndrive ve telefon yönetimi atması. Ndrivei hallettim. Arkadaşta oldu derse ilk sayfaya not olarak ekleyeceğim. Bir tek şu icon sorunu kalıyor geriye. Onu da halledeceğim sorun yok.

fatih982

fatih982

Üye
ilgin için teşekürler

jayjay16

jayjay16

Üye
ya dostum ben biraz yeniyim kusura bakma bu fw yi kurarken jaf programindan baska ne gerekli pc suit falan lazim mi baglantilar nasil olucak biraz anlatirsan sevinirim

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ya dostum ben biraz yeniyim kusura bakma bu fw yi kurarken jaf programindan baska ne gerekli pc suit falan lazim mi baglantilar nasil olucak biraz anlatirsan sevinirim

ilk sayfanın en altında yazıyor. yükleme sırasıyla

phone init phone not found die başlayan başlık

caglet

caglet

Üye
KARDEŞ BU KESİNLİKLE VİRÜS DAHA ÖNCEDE BANADA OLMUŞTU SIRF BUNUN İÇİN BİLGİSAYARA FORMAT ATMIŞTIM CÜNKÜ BİLGİSAYARDAKİ BÜTÜN KLASORLER .EXE OLMUŞTU!!!

seninde çözümün format gibi görünüyor ve kaspersky bile bu virüsü silemiyor:bilmm
su anda deepfreeze var 1 yıldır 0 virüs:ehe

Hmm. Teşekkürler ama benim telefon .exe oldu nasıl düzelticem..? Bilg. öenmli değil atarım format ama .. Telefon? o nasıl düzeldi sende

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır usta yükledim sorun yok

eline koluna sağlık teşekkür ederim

Eyvallah. Link Nerdeydi Diye Aranmasın Diye İlk Sayfaya Eklenmiştir. Tek Sorun Kaldı Arkadaşlar Bazı Temalarda Telefon Yönetiminin Atması. Aslında Çok Girilen Bir Menü Değil Telefon Yönetimi. Yinede Kusursuz Olması İçin Onu Da Halletmeye Çalışacağım. Ama Yarın :) Bu Gece Uyuyayım Artık :oke:

klavyeci

klavyeci

Üye
Eyvallah. Link Nerdeydi Diye Aranmasın Diye İlk Sayfaya Eklenmiştir. Tek Sorun Kaldı Arkadaşlar Bazı Temalarda Telefon Yönetiminin Atması. Aslında Çok Girilen Bir Menü Değil Telefon Yönetimi. Yinede Kusursuz Olması İçin Onu Da Halletmeye Çalışacağım. Ama Yarın :) Bu Gece Uyuyayım Artık :oke:

Bekliyoruz kardeş.Ana sayfada ayrıca belirtirsen iyi olur.Kolay gelsin

PriZm

PriZm

Üye
Hmm. Teşekkürler ama benim telefon .exe oldu nasıl düzelticem..? Bilg. öenmli değil atarım format ama .. Telefon? o nasıl düzeldi sende
Kardeş bence sen ilk önce bilgisayarına format at sonra telefona fw atarsın çünkü o virüs senin telefonu bozabilir.. benden söylemesi...
+
o sana bulaşan virüs bir clone virüsü yani tıkladığın her dosyaya anında virüs bulaşıyor bilgisayara usb takıncada bulaşıyor...

erkanoz07

erkanoz07

Üye
MegaloManiaX ndrive için verdiğin sis kurulumu, Reis-i Eagles tarafından BU LINK DE
verilen NDRIVE içinmi yoksa diğeri 3.5 olan sürüm içinmi bilgilendirirsen sevinirim..

efsanekralx1

Üye
birisi şu 4x5 e ait "RM-356_51.0.006_prd.core.C0r " dosyasını uploadlayabilir mi ?

büyük ihtimal benim sorun ondan dolayı

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX ndrive için verdiğin sis kurulumu, Reis-i Eagles tarafından BU LINK DE
verilen NDRIVE içinmi yoksa diğeri 3.5 olan sürüm içinmi bilgilendirirsen sevinirim..

birisi şu 4x5 e ait "RM-356_51.0.006_prd.core.C0r " dosyasını uploadlayabilir mi ?

büyük ihtimal benim sorun ondan dolayı

C0r dosyaları sabit. Yani hepsinde aynı. Diğer menülerden birinden alıp koyabilirsin. Değişken olan V01 dosyası :oke:

efsanekralx1

Üye
C0r dosyaları sabit. Yani hepsinde aynı. Diğer menülerden birinden alıp koyabilirsin. Değişken olan V01 dosyası :oke:
derdimi anlatamadım :D o dosya 42 mb ama bütün arşiv 100 mb :D zaten 250mb kota kaldı.

bide senin v2 den bu sürüme direk flash atabiliyor muyum ?

kapat hatası ondan dolayı olabilir mi ? baska pcde deniyorum şuanda yine aynı.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Bence Sorunsuz Kullanmak İstiyorsanız MegalomaniaX'ın Vermiş Olduğu New Reddish Temasını Kullanın Harika Bir Tema Modifikasyonada Tam Uyumlu. Bence.

Üst Alt