(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

yasin054

yasin054

Üye
ilk indirenlerden biri olmak için indiriyorum .Güzel ve kullanışlı olduğuna şüphem yok tabiiki.Fakat ancak hafta sonu kurabilirim ellerine sağlık.

SEKOLELE

MegaloManiaX

DZMusicKey (Telefon Tuşları Kilitliyken Yeşil - Kırmızı - Kamera Tuşlarıyla Şarkı Değişme) DEŞİN YHA tuş kilitliyken kamera tuşu çalışıyo ama kırmızı yeşil tuş çalışmıyo ne iş bi el atsana ben mi yanlışlık yapıyom :D

PriZm

PriZm

Üye
MegaloManiaX

DZMusicKey (Telefon Tuşları Kilitliyken Yeşil - Kırmızı - Kamera Tuşlarıyla Şarkı Değişme) DEŞİN YHA tuş kilitliyken kamera tuşu çalışıyo ama kırmızı yeşil tuş çalışmıyo ne iş bi el atsana ben mi yanlışlık yapıyom :D
ben buldum:evet:
sonraki şarkıya geçerken kırmızıya şarkıyı durdurmak için kameraya ama önceki şarkıyan dönmeyi bulamadım:oke:

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
bu arada bu cfw c6 v20 üzerine mi kurulu?

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
belkide indirdiğin linkteki program bozuktur:hmmm

sanmam çünkü bundan önceki fw'yede aynı konudan indirdiğim programı yükledim ki şu an arşivimdeki programı yüklemeyi denedim. yine aynı hatayı aldım..bu BTSwitch'e alternatif bi program varsa onuda kullanabilirm :D

PriZm

PriZm

Üye
sanmam çünkü bundan önceki fw'yede aynı konudan indirdiğim programı yükledim ki şu an arşivimdeki programı yüklemeyi denedim. yine aynı hatayı aldım..bu BTSwitch'e alternatif bi program varsa onuda kullanabilirm :D
evet kardeş bende denedim aynı hata galiba bu fw onu desteklemiyor

--------------- Ekleme ---------------

photo Flow programı çok güzel 3 D fotorafların arasında geziniyorsunuz

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX

Yeşil tuşuna telin ekranı kapalıyken hafif basılı tut şarkı bir öncekine geçer. Kırmızıya hafif basılı tutarsan bir sonraki şarkıya geçer. Kamera tuşuna basarsan şarkıyı duraklatır. Duraklatmada basılı tutman gerekmiyor ancak diğerlerinde gerekiyor.

bu arada bu cfw c6 v20 üzerine mi kurulu?

Hayır c6 v20 resmi olarak çıkmadığı için dil problemi mevcut o fwde. c6 v11 üzerine kurulu.

eminim öyledir zaten v20nin orjinal türkçesi çiksa onu da yapar bu MegaMan :-))

Planlarım arasında :D

Repacklerderken BTSwitchin birkaç dosyasını w içinde unutmuşum. Sizde yüklemeye çalışınca Dahili birleşen alıyorsunuz doğal olarak. Gece tüm linkleri yenileyeceğim arkadaşlar. Sabaha kadar sürebilir. Tek tek başka program unuttum mu onlara bakacağım.

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
büyüksün MegaMan c6 v20 çıksada onu da hayırlısıyla bi editlesen keşke

ozgunb

ozgunb

Üye
Çok teşekkürler.

volkan_al

volkan_al

Üye
Emeklerin için teşekkürler arkdasım ;) Güzel fw olmuş ancak Telefon yönetimine giremiyorum , Tıkladıgım zaman Araçlar klasörüne geri atıyor beni?

akrep16

akrep16

Üye
Emeklerin için teşekkürler arkdasım ;) Güzel fw olmuş ancak Telefon yönetimine giremiyorum , Tıkladıgım zaman Araçlar klasörüne geri atıyor beni?
Emeğine sağlık ama arkadaşın dediği gibi telefon yönetimine girilmiyor

memoli79

memoli79

Üye
yukarıda sayılan hataların düzeltilmiş halini bekliyoruz kardeş emeğine sağlık

halojan54

Üye
ilk halini kurdum gerçekten hızlı umarım şarjı telefon kadar hızlı bitmez yoksa yanarız. eline sağlık dostum.

volkan_al

volkan_al

Üye
Web Browser da Yer imleri kısmı açılmıyor , web e tıkladıgımda beyaz sayfa cıkıyor ilk acılısta, yani boş sayfa.

agsalman

Üye
ellerine sağlık
zaten v1 ve v2 yi kullandım
daha hızlı diye şimdi v1 yüklü
sayende daha sıkça değiştiririz gibi ;)

estami

Üye
Megalo üstadım müthiş olmuş ellerine sağlık....

Senden ricam sırf arama ekranından dolayı çok seveni var c6 v20 5800 için olan FW'ler ama Türkçeleşince sorun oluyor rica etsek onuda modlarmısın...(pandora da yapıldı ama Arama ekranı Türkçe değil maalesef diğer bölümler Türkçe) El atarsan sevindirisin bizleri hem hızlı hem dokunmatiğ hassas hemde batarya süreside mükemmel..

Üst Alt