ben buldumMegaloManiaX
DZMusicKey (Telefon Tuşları Kilitliyken Yeşil - Kırmızı - Kamera Tuşlarıyla Şarkı Değişme) DEŞİN YHA tuş kilitliyken kamera tuşu çalışıyo ama kırmızı yeşil tuş çalışmıyo ne iş bi el atsana ben mi yanlışlık yapıyom

hayır numara yazma ekranından belli oluyor v20 olmadığı bu v11 ama emin ol v20 den daha iyibu arada bu cfw c6 v20 üzerine mi kurulu?
hayır numara yazma ekranından belli oluyor v20 olmadığı bu v11 ama emin ol v20 den daha iyi
belkide indirdiğin linkteki program bozukturhttp://www.maxicep.com/symbian-v9-4...00-icin-menuye-bluetooht-kisayolu-237906.html
tek tuşla bluetooth açmaya yarayan (en çok kullandığım programlardan bitanesi) BTSwitch yüklemeye çalıştığımda "Dahili Bileşen" hatası aldım..Normal midir?

belkide indirdiğin linkteki program bozuktur![]()

evet kardeş bende denedim aynı hata galiba bu fw onu desteklemiyorsanmam çünkü bundan önceki fw'yede aynı konudan indirdiğim programı yükledim ki şu an arşivimdeki programı yüklemeyi denedim. yine aynı hatayı aldım..bu BTSwitch'e alternatif bi program varsa onuda kullanabilirm![]()
MegaloManiaX
DZMusicKey (Telefon Tuşları Kilitliyken Yeşil - Kırmızı - Kamera Tuşlarıyla Şarkı Değişme) DEŞİN YHA tuş kilitliyken kamera tuşu çalışıyo ama kırmızı yeşil tuş çalışmıyo ne iş bi el atsana ben mi yanlışlık yapıyom
bu arada bu cfw c6 v20 üzerine mi kurulu?
eminim öyledir zaten v20nin orjinal türkçesi çiksa onu da yapar bu MegaMan :-))

sanmam çünkü bundan önceki fw'yede aynı konudan indirdiğim programı yükledim ki şu an arşivimdeki programı yüklemeyi denedim. yine aynı hatayı aldım..bu BTSwitch'e alternatif bi program varsa onuda kullanabilirm![]()
Emeğine sağlık ama arkadaşın dediği gibi telefon yönetimine girilmiyorEmeklerin için teşekkürler arkdasımGüzel fw olmuş ancak Telefon yönetimine giremiyorum , Tıkladıgım zaman Araçlar klasörüne geri atıyor beni?