alican_kirac33
Üye
sadece ufak bir sorunum var ovi store dediğiniz gibi yaptım yanlız ovi storeye girdiğim zaman hangi bağlantıyla ovide gezeceğimi sormuyor yani wlan la giremeyorum oviye direk vodafone internetle bağlanmaya çalışıyor ne yapabilirim acaba
Linkler ne zaman eklenir acaba?Sabırsızım bekliyorum
4x4 ve Orjinal Bitti. 4x5'de şimdi başladı. Oda bitsin eklenecektir.
30dakika
ya bide 3x2 menu yok galiba bide bu 5800 v60 ne zaman çıkacak yaw tabi bunu yazmam sizi kızdırabilir sonuçta emek verip kendi modifiye yazılım yapıyorsunuz yinede teşekkürler.
3x2 yok 2x3 var ama oda kullanışsız olduğu için fwlerimde ona yer vermiyorum. v60'ın çıkacağı garantisi bile yok.
ne bilim artık millet v60 a odaklanmış bekliyor ama bende umudumu kestim süreyi aştılar nokia kendisi duyurmuştu dedi ama nafile :S
--------------- Ekleme ---------------
valla 30 dk dolmak üzere
eline sağlık başarılı bir çalışma olmuş.Yükledim.Bir kaç sorum olacak.
1-Menülerde Rompatcher'ı göremedim?
2-Xplore 1.50 kurdum.(2 ikonlu olan) trial ikonlu olanı çalıştırınca 3 sn bekliyor ve Private vs klasörleri + açık olarak görebiliyor.Ancak normak Xplore ikonlusunu çalıştırınca Private vs klasörlerin içini görmüyor yani pasif ?
3-C'de Resource klasörü yok.Kendim klasör oluşturmayı denedim izin vermedi?
4-Rompather programını C yada E ye kuramadım ?
Tşk........
Megalo üstadım müthiş olmuş ellerine sağlık....
Senden ricam sırf arama ekranından dolayı çok seveni var c6 v20 5800 için olan FW'ler ama Türkçeleşince sorun oluyor rica etsek onuda modlarmısın...(pandora da yapıldı ama Arama ekranı Türkçe değil maalesef diğer bölümler Türkçe) El atarsan sevindirisin bizleri hem hızlı hem dokunmatiği hassas hemde batarya süreside mükemmel..
Sabırsızlıkla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?