Erman_
Üye
Bence Güzel Yapmamış. Ben 8 Senedir Telefon Kullanırım Ve Her Seferinde Tuşa Basılı Tutarak Kapatırım. Ben Her Dakka Aklımda Tutamam Önemli Bişey Oldu Telefonu Kapatıcam Aceleylen Üstteki Tuşa Basılı Tutucam Aa Bir Bakıcam Birden Birisi Beni Arıyor Ben Bu Telefonu Kapatmamışmıydım Aa Üst Tuşa Basınca Kapanmıyordu . Yanı Gülüm Keten Helva.
nss ile kod filan değişip v51 dönemezmiyim
Megalomaniax bence konu başına bi uyarı yazmalısın, V52 den V51 C6 Custom Frimware lere geçiş yapıldığı takdirde telefonunuz açılmayacaktır diye. Downgrade işlemi telefonunuzun flashına hasar verir arkadaşlar. Benden söylemesi. V51 ise yükeyin paşalar gibi. Ama V52 yaptıysanız, V52 için çıkarılacak olan C6 CFW yi beklemek zorundasınız.
şimdi ben şöyle yaptım önce teli telciye götürdüm 25liram gitti . Phoenix le telin son sürümünü yükselttm v52 yaptım ondan sonra senin işlemleri yapmaya çalıştım. tel açılıordu tabikide uraşmaya başlayana kadr. nse jafla flash attım o yükleme cetveli bitti tel 2kez yeniden başladı gücü gitti geldi açmaya calıştı işte pooling phone dedi burdan sonra teli bulamıyor eğer bağlıysa devam edin değilse çıkarın falan dedi bnde powera bastım eror dedi telefon bulunamıyor falan ben bayağ uraştım olmayacağnı anlayınca götürdüm teliceye adam 1saat uraştım naptın buna yağ dedi eski sürüm mü kurmaya çalıştın dedi bnde flash attım dedim becermdm galiba dedim ama v52 yükledikten sonra c6 yı yüklemiş olmam mı yaptı bunu he bu arada tele yazılım kran adamda v52 kurmuş gene flash atma çılgınlığna girişsemmi ne dersiniz
Arkadışım jaf kullanımında dediğin herşeyi yaptım ama yine olmadı Searching for phone...Not found!!! yazıyor yardımcı olabilirmisiniz.
Çok güzel bir fw nokia'dan daha iyi iş çıkarmışsın bende az önce v52'yi yükledim. Hiç bir fark yok görünüm olarak. Yerinde sayıyor nokia.
Bu fw yüklemek istiyorum fakat yapılacakları anlamadımBirisi bana baştan sona anlatabilirmi yapacaklarımı. Hangi programlar gerekli, nasıl yapacağımı, neler yapacağımı ? Yardımcı olacak kişiye çoook dua ediceğim
MegaloManiaX senide ayrıca tebrik ederim. Nokia'dan bekleneni sen karşılamışsın.
v52'ye yükseltti ise telefoncu bu fwyi yükleyemezsin. Bu FW v51 üzerine yapıldıç Versiyon düşemezsiniz
İlk sayfanın en altını oku Phone not found ve init data hatası alanlar diye başlayan.
v52'ye yükselttiysen artık bu fwyi yükleyemezsin kardeşim. Bu FW v51 üzerine kuruludur. Versiyon düşürme yapamazsınız telde.
Megaloma LÜTFEN BENİM SORUMUDA CEVAPLA BEKLİYORUM SAATLERDİR
Lütfen tekrar sorun gözümden kaçırmışım.
v52'de Yer imleri dosyaları değişmiş. Araştırmadım. Daha doğrusu v52'yi hiç editlemeye çalışmadım.
ohooo oldumu şimdi bu laf bu
üfff yaaaaa ben v52 yi kurduktan sonra okudum bunu jaftan 51 re dönebilirmiym tekrar
O arkadaşın yardım edemezmi ??? Bi şekilde nasıl yapılıo bilmeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?