(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Erman_

Üye
Megalomaniax bence konu başına bi uyarı yazmalısın, V52 den V51 C6 Custom Frimware lere geçiş yapıldığı takdirde telefonunuz açılmayacaktır diye. Downgrade işlemi telefonunuzun flashına hasar verir arkadaşlar. Benden söylemesi. V51 ise yükeyin paşalar gibi. Ama V52 yaptıysanız, V52 için çıkarılacak olan C6 CFW yi beklemek zorundasınız.

fth-94

Üye
nss ile kod filan değişip v51 dönemezmiyim

Erman_

Üye

Megalomaniaxın rofs2 sini Nokia Frimware editör ile aç, Z de gömülü olan dosya hangisi ise söylesin, onu sil, tekrar re-pack yap rofs2 yi, flash at olsun bitsin.

--------------- Ekleme ---------------

nss ile kod filan değişip v51 dönemezmiyim

Net bi bilgim yoki JAF ta downgrade seçeneği varmış ama kullanmadım, kullananı da görmedim.

kuweyt

Üye

Katılıyorum v52 ise uraşmayın sakınaa gitti 25 lira daha gene denedim gene olmadı bu adam v52 yüklemiş gene telee!!!

Arkadaşlar 5800 V52.007 Firmwareyi nasıl Editlemem gerek Bir yardım edin..

Bir türlü çözemedim İnternet tarayıcıma girdiğimde Uygulama indir müzik indir gibi Saçma yer imi klasörlerini istemiyorum. sadece Son girilen sayfalar olmalı Yardım edin..

fth-94

Üye
Ya offff offffffff v52'deki tek gelişme menü aralarındaki geçiş hızı ve kinetik kaydırma biraz daha iyileşmiş. Görüntü olarak hiç bir değişiklik yapmıyorlar.

Megalomaniax süper bir fw yapmış ama yükleyemiyoruz böyle şansın...

Erman_

Üye
T9 V51 deki gibi mi peki?

Konu Sahibi

v52'ye yükseltti ise telefoncu bu fwyi yükleyemezsin. Bu FW v51 üzerine yapıldıç Versiyon düşemezsiniz

Arkadışım jaf kullanımında dediğin herşeyi yaptım ama yine olmadı Searching for phone...Not found!!! yazıyor yardımcı olabilirmisiniz.

İlk sayfanın en altını oku Phone not found ve init data hatası alanlar diye başlayan.

v52'ye yükselttiysen artık bu fwyi yükleyemezsin kardeşim. Bu FW v51 üzerine kuruludur. Versiyon düşürme yapamazsınız telde.

Megaloma LÜTFEN BENİM SORUMUDA CEVAPLA BEKLİYORUM SAATLERDİR

Lütfen tekrar sorun gözümden kaçırmışım.

Saatlerdir bekliyorum kimse bakmıyor.. Yalvarırım bi çözüm bul Arkadaşlar 5800 V52.007 Firmwareyi nasıl Editlemem gerek Bir yardım edin..
Maxicep.com - BİLEN YOKMU ? - 5800 V52.007 - Yer imlerini Temizleme. / Firmware Editciler ( ACİL )

Bir türlü çözemedim İnternet tarayıcıma girdiğimde Uygulama indir müzik indir gibi Saçma yer imi klasörlerini istemiyorum. sadece Son girilen sayfalar olmalı Yardım edin..

Herkez rahatsızdır Browser'e girdimi bir sürü link.. Bunları kaldırabilelim..

Anlayan yorum yazsın.. Yardım Etsin.
HERKEZ FWLERİNDE BUNU BAŞARMIŞ..

YA ZOR OLMAMALI V51 dede v52 dede aynı FW deki bi dosya editlewniyor. YARDIM EDİN SİZ İYİ BİLİOSUNUZ

üfff yaaaaa ben v52 yi kurduktan sonra okudum bunu jaftan 51 re dönebilirmiym tekrar

O arkadaşın yardım edemezmi ??? Bi şekilde nasıl yapılıo bilmeliyim ?

'Şeref'

Emekli Yönetici
Mega FW için tekrar eline sağlık .gördüğüm en iyi fw olmuş .
Senden bişey istesem çokmu olurum acaba
şu yan widgetdeki saati kaldırmak için gerekli dosyaları benim için upload edermisin .v2 de saat yoktu bence çok güzeldi
yada isimlerini yazarmısın dosyaların v2 parçalayıp kendim alıyim.
Saati kaldırırsam bu fw benim için tadından yenmez olucak.

Şu allahın belası saçma yer imlerini yokedeyim yeter bana 1 2 tanede değil 8 9 tane Yok uygulama indir yok resim indir Arkadaşım OVİ STOREYİDE BUNUN İÇİN ENTEGRE ETMEDİNMİ ? nie yer imleriyle doldurup bide salt okunur yapıosun YARDIM ET LÜTFEN

ben bu kabak gibi v52 yi beğenmedim
Nokia C6 MegaloManiaX v2 ye alışınca bu tuhaf geldi hacleyesim gelmedi bile telefondan soğudum