Yeni 14.03.2011 Güncellendi C6v20.0.043 5800 v52.0.007 Bileşen hatasız sorunsuz.. Ndirive Kur..

Sponsorlu Bağlantılar

sakir05

Üye
Al bendende o kadar kardeşim pıpsı temizleyene kadar anlımın damarı çatladı zaten... helal olsun... Teşekkür butonuna basmanız benim böyle güzel paylaşımlara devam etmem demektir lütfen paylaşımları beğendiysek teşekkür butonuna basalım... :bye2:

Teşekkür butonunu bulamadığımdan :) göremedim vallah bide bende sana bunu soracaktım aslında mesala başka begendigim bi fw den pips nasıl cıkarırız. Söylemezsende anlayışla karşılarım :)

• Beğen
Tepkiler: hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür butonunu bulamadığımdan :) göremedim vallah bide bende sana bunu soracaktım aslında mesala başka begendigim bi fw den pips nasıl cıkarırız. Söylemezsende anlayışla karşılarım :)

teker teker bulmak uzun iş valla yerlerini isimlerini söylerim daha sonra hepsini hatırlamıyorum bazen hata alınca error veriyor ya onlara bakarak çıkartıyorum valla... :)

--------------- Ekleme ---------------

no sorn
no sıkıntı
no panik
no hata

yes mükemmellik
yes görsellik
yes efek
yes kusursuz
yes perfek :)

eyvallah abi çok teşekkür ederim bu güzel yorum için... :)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
rica ederim kardeşim ben doğruları söylüyorum :)

• Beğen

ad4nus

Üye
kardeş emeğine saqlık ilk izlenim için söylüyorum müthiş

• Beğen

ad4nus

Üye
kardes meraba bilmiyorum sorun sayılır mı ama mp3leri sounds klasörüne atınca tercihlerde zil sesi olarak qörmüo.baska klasöre alınca yani taşıyıncada mp3playerde qörmüo.yok mu bi çözümün??? şimdiden tşk..

• Beğen
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
kardes meraba bilmiyorum sorun sayılır mı ama mp3leri sounds klasörüne atınca tercihlerde zil sesi olarak qörmüo.baska klasöre alınca yani taşıyıncada mp3playerde qörmüo.yok mu bi çözümün??? şimdiden tşk..

can kardeşim tercihlerde mp3 ler doğru görünmüyo ama müzik çalardan istediğin şarkıyı çal sarkı çalarken sesi kulllan zilsesi yap de oluyor tercihlerde olmuyo :) :oke:

ya da ikinci yok zil sesi yapmak istediğin müzigi videos a kopyala o zaman olur tercihlerde son olarak bu alarm sesleri içinde geçerli :) :oke: tamam mi can kardeşim

• Beğen

ad4nus

Üye
can kardeşim tercihlerde mp3 ler doğru görünmüyo ama müzik çalardan istediğin şarkıyı çal sarkı çalarken sesi kulllan zilsesi yap de oluyor tercihlerde olmuyo :) :oke:

ya da ikinci yok zil sesi yapmak istediğin müzigi videos a kopyala o zaman olur tercihlerde son olarak bu alarm sesleri içinde geçerli :) :oke: tamam mi can kardeşim

tmm can kardesim eywallah :)

• Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi

adam biliyor beyle.... :) arkadaşa yardım ettiğin için çok sağol mustafa abi...

dreamer1981

Üye
Arkadaşlar FW çok güzel fakat işcep yükledim ama bir türlü çalıştıramadım çözümü bilen varmı acaba

• Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar FW çok güzel fakat işcep yükledim ama bir türlü çalıştıramadım çözümü bilen varmı acaba

java var orda dostum güncelle sorun kalmaz heralde java uygulama değil miydi işcep????

openstar

openstar

Üye
yazılımdan pipsi çıkardım mı acaba?
Pips dışında çıkardığın başka bileşen dosyası varmı? (c++ lirary, qt gib)

• Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi

hackerbysa

Üye
Ben auto ınstler bı ney onda hata aldım :( hafıza kartını tam biçimliyip tekrar atsam düzelir demi.

• Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi

ad4nus

Üye
kardesim yine ben:D fw den cok memnunm ama bide su netten atmasa:D

• Beğen

alperaota