Wipe cache ve dalvik cache yapip 5.2.1 in uzerine flashliyorsunuz...v5.2.1 in uzerine mi flashlicaz üzerine nasıl flashlicaz anlatırmısınız lütfen
Config uygulamasını yüklemesende olurmerhaba arkadaşlar "Galaxy S3 i9300 BLEKOTA Note 4 v5.2.2" de Boeffla-config V2 çalışıyormu zira yukluyorum "No compatible kernel detected" diyor acaba ne yapmalıyım bi yardımcı our musunuz yoksa bunu yüklemeye gerek yok mu ?
Daha önceki blekota larda yukluyorduk ordan ses hoparlör mikrofon ekran ram ayarları falan yapıyorduk o ayarları yapmak için sordum?Config uygulamasını yüklemesende olur
güncellememi bu wipe islemi yapmam gerekmi note 4 4.4.4 romu kullanıyorumBeta test of the update 5.2.2 is here:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
132 MB file size
Buyrun
Dostum megawipe yaparak romu yeniden kur sorun duzelir.5.2.2 guncellemesinide flashlamadan once wipe cache ve dalvik cache yap oyle flashla ..güncellememi bu wipe islemi yapmam gerekmi note 4 4.4.4 romu kullanıyorum
Arkadaslar lutfen yardimmm bu romu kurdukdan sonra mesala dosyalarima bir foto attim galeride gözükmuyor yada muzik attim müzik calarda gözükmüyor galeride sıkıntı var sd karta attigim foto gözükmüyor dahiliye attığım da gözükmüyor yeni dosya oluşturup attigimda gözükmüyor albüm yaptım ona attim yine olmadı olmuyor yardin nolurrrr
Arkadaşlar Lütfen Yardım Galerime Hiçbir Yeni Resim Gelmiyor Aynı Şekilde Müzik Çalardada Yeni Müzkler Gelmiyor Mesala Yeni Bir Resim Attım Cihaza O Galeride Gözükmüyor
Arkadaşlar Tekrar Tekrar Rom Atıyorum Sorun 2 gün sonra tekrar ortaya çıkıyor
Otomatik kaydetmez. Arama ekraninda kaydetme butonuna basman lazim. Kaydedilen gorusmeyi ses kaydedici uygulamasinda gorebilirsin. Tuslarin orjinal s3 fonksiyonu gibi olmasini istiyorsan rom kurulumu yaparken layout gibi bir secenek var ona tik koymaman gerekirdi...bu romda arama yaparken aramayı otomatik kaydediyor mu? Çünkü bazen kaydediyor gözüküyor bazen de etmiyor birde ediyorsa bu kayıtları nereye kaydediyor telefonun hafızasın da "call" klasöründe hiç bi kayıt gözük müyor? Birde telefonun sol daki sanal tuşa bastığımda ayarlara girmek istiyorum sizce nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler.
evet bende yaşayarak öğrendimEnteresan bir şey keşfettim karşı taraf telefonu açtığında arama ekranındaki kaydetme tuşuna basmanız gerekiyor kaydetmesi için ama konuşma bittiğinde de kaydı otomatik sonlandırmıyor kaydı bitirmek için arama ekranındaki kaydı durdur tuşuna basmanız gerekiyor, ben arama kaydı yapmıyor sanıyordum meğerse kaydı sonlandırmadığım için bütün sesleri kaydediyormuş resmen ortam dinlemesi yapmış tam 5 saatlik kayıt yapmış bilginize arkadaşlar.
halletim ama rom attım şuan güncelledimde sorun zaten birkaç gün sonra ortaya çıkıyor çıkarsa ne yapmalyımDostum megawipe yaparak romu yeniden kur sorun duzelir.5.2.2 guncellemesinide flashlamadan once wipe cache ve dalvik cache yap oyle flashla ..
Bu romu kullananlar arasinda sorun sadece sende oluyorsa rom dosyasi hasarli inmis olabilir. Tekrar indirmeni oneririm..evet bende yaşayarak öğrendim
halletim ama rom attım şuan güncelledimde sorun zaten birkaç gün sonra ortaya çıkıyor çıkarsa ne yapmalyım
Dostum link paylasirmisin sana zahmet...İsteyen olursa s6 lolipop arama ve rehber görünümü paylaşabilirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar bu romda fm radyoda çalışıyor görüntülü aramada tavsiyedir
romu bu gün yükleme şansım oldu qs roma göre stabil sanki ama bir sorun vardı hemen kaldırmak zorunda kaldım internet yok hat var konuşma yapabiliyorum nete girmek için mobil verisi ne tıklayınca hiç birşey olmuyor internet gelmiyor nasıl bir sorun bu anlamadımvalla kardeşim hiç denemedim ama dene istersen linkini atıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun arkadaşlar qs romunda daha iyi diyebilirm
buyur kardeşim bu romu dene bi rom daha var onuda veririmLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar Yardım Güncelleme Kurluyor Ama Etki GöstermiyorArkadaşlar Romun Güncellenemsi Yüklenmiyor Yüklelem işemini tamamlıyorum değişen birşey olmuyor güncelleme olmuyor birde romu kurdum kerneli attim config ayarlarıda tamam ama aşırıı kasma var donma takılma var lütfen yardım
Yardım +++++++++Arkadaşlar Romun Güncellenemsi Yüklenmiyor Yüklelem işemini tamamlıyorum değişen birşey olmuyor güncelleme olmuyor birde romu kurdum kerneli attim config ayarlarıda tamam ama aşırıı kasma var donma takılma var lütfen yardım
Arkadaşlar Yardım Güncelleme Kurluyor Ama Etki Göstermiyor