morki05
Üye
Yani hangi rom [emoji2]noter yükledim hocam.daha iyisi varsa tavsiye ederseniz sevinirim.benim için 3 g olması şart.
not4 yazacaktım
Yani hangi rom [emoji2]noter yükledim hocam.daha iyisi varsa tavsiye ederseniz sevinirim.benim için 3 g olması şart.
not4 yazacaktım
Kardesim note 4 romlarda 3g arama calismaz. İllaki 3g aramasi olsun diyorsan blekota s5 lite v11 yukleyebilirsin ben kullanmistim 3g arama var v12 ye gore daha stabil xda sitesinde bulabilirsin...noter yükledim hocam.daha iyisi varsa tavsiye ederseniz sevinirim.benim için 3 g olması şart.
not4 yazacaktım
Yok diyosunuz ama karsi taraf beni arayinca oluyor.neyse dediginizi indirip deneyecegim bu seferdeKardesim note 4 romlarda 3g arama calismaz. İllaki 3g aramasi olsun diyorsan blekota s5 lite v11 yukleyebilirsin ben kullanmistim 3g arama var v12 ye gore daha stabil xda sitesinde bulabilirsin...

[emoji106] [emoji106] [emoji3] ne güldüm zibilyon taneyahu arkadaşlar
yine aynı şeyi söyleyeceğim.
kullandığımız telefon slll telefonu ve biz portlanmış romları kullanıyoruz ve stock rom kalitesi bekliyoruz.
lollipop tabanlı rom yükledik diye telefonumuzda lollipop yüklü olarak satılan ve o donanımda olan telefonlardan olacak değil.
bunu hep kaçırıyoruz.
klavyesi mi güzel gelmedi, google play'de zibilyon tane klavye var.
kamerası mı bozuk, slll ün kamerası stock halde çok çok mu iyi ki port rom kullanınca bozulsun.
teşbihte hata olmaz denir, tofaş araca porsche motoru koyuyoruz ve o konforu yaşayalım istiyoruz.
ne kaa ekmek, o kaa köfte![]()
![]()
![]()
Hangi rom kullanıyorsun ?çok fena büyük acayip bi rakam o![]()
![]()
![]()
Google playden indir. Kurulumda butun seceneklere tik koy.System iui linki bulamadim dostlar bu arada 1 gun bile gitmeyen telefon sarj 1.5 gune cikti bilgi
Birde klavye kamera yada telefonda kullandigimiz rom ile uyumlu programlari yazarsak insanlara daha cok yardimci oluruz bence
Media player olarak vlc den sasmam
Klavye icin google playden indirebilirsin. Onerebilecegim klavyeler touchpal-ai type veya go klavye uygulamalaridir.Cm12.x/Cm13 galaxy s6 bu uygulamayi google playden indir kur dostum dokto rom icin yapilmis system ui .Bildirim ve ayarlar menune cok guzel hava katiyor begenirsin...![]()
Acikcasi rom güzel ve stabil ama görselleri hiç hoşuma gitmedi şu an V12 kulaniyoBen de denedim fakat pek memnun kalmadım çok stabil olmasına rağmen buglar fazlaydı. Ayrıca pek fazla kişiselleştirme yapamadım
V12 cynagenmod?Acikcasi rom güzel ve stabil ama görselleri hiç hoşuma gitmedi şu an V12 kulaniyo
Hangi rom icin soruyorsun??? Ayrica facebook kurulu derken anlayamadim?@uzman47 kac tane uygulama kurulu? 70 tane vs. Kaldirabilir mi rom? Birde facebook kurulu onu da kurabilir mi?
BlekoTa kullaniyom cyan mod hiç sevmedim o romlariV12 cynagenmod?