Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
dokdo romda ekstra bir özellik yok.
saf rom dense yeridir.
bugüne kadar çok rom denedim.
en uzun kaldığım blekotanın romuydu ama dokdoyu denedikten sonra bana da diğerleri bir garip geldi. bu durum kişinin kuulanımıyla alakalı bir durum ve genellik arz etmez hiçbir şekilde/kimse için. :)

• Beğen
Tepkiler: uzman47

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
bu arada blekota kullanırken cm11 kullandım ve 3 gün kullanabildim.
geri blekotaya döndüm ;)

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaşlar benim şahsi görüşüm cm11 bundan çok iyi biraz önce Resurrection ve dokdo rom yükledim beş dakika bile kullanmadım cihazı Basitleştiriyor sanki dandik Çin malı telefona dönüyor şimdi tekrar benim için efsane olan qs Roma döndüm işte bu denecek rom qs rom gerisi hikaye inşallah patlamaz
Dokdo 7.3.1 rom benim sahsi gorusum suana kadar s3 icin yapilmis en stabil ve en guzel custom romdur.İnanin stock romlar bile bu kadar stabil degil bence.Arkadaslar bi kurun 1-2 gun deneyin kaybedeceginiz birsey olmaz farki gorursunuz.Romu kurduktan sonra benim onerdigim system ui uygulamasinida google playden indirip kurun rom mukemmel oluyor.Ayrica pil kullanimi acisindanda en yogun kullanimda bile ekran suresi 4 saati rahat goruyor ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: helppo ve nediyelimyani
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Herkesin görüşü farklı tabi nedense sevmedim ne dokdo yu ne de Resurrection gerçi ikiside aynı hemen hemen pek fark yok aynı görsellik

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir.
Romun Final linki konuya eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: helppo ve uzman47
helppo

helppo

Üye
burak1553 nerelerdesin konu yürüdü gitti sen yoksun
dokdo yu bende flashkladım güzel hava durumu s5 yada s6 gibi olanı port varmı arkadaslar

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
burak1553 nerelerdesin konu yürüdü gitti sen yoksun
dokdo yu bende flashkladım güzel hava durumu s5 yada s6 gibi olanı port varmı arkadaslar
Bence boyle kullan istedigin hava durumu bu romla uyum saglamayabilir romun stabilligi bozulabilir...kendi hava durumu gayet hoş google playden dedigim uygulamayida indir kur dahada guzel oluyor telefon :)

• Beğen
Tepkiler: helppo
helppo

helppo

Üye
uzman47 neyse yardım çoksaol tatlı rüyalar sevdini gör kardeş

• Beğen
-Oruc

-Oruc

Üye
bu son sürümde hangi kerneli kullanayım stabiliyet çin bir link atarsanız cok makbule geçer

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Arkadaşlar neden hiç kimse bu dokto romun klavye kamera gibi özelliklerden bahsetmiyor? Bennce klavye ve kamera çok kötü blekota klavye profesyonel ve kamerasıda mükemmel... siz nasıl kullaniyorsunuz anlamadim

necii

Üye
blokta yükledim ancak karşı taraf beni 3g görüntülü konuşma arıyor ben arayınca olmuyor.sorun nedeni nedir sizce.

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaşlar neden hiç kimse bu dokto romun klavye kamera gibi özelliklerden bahsetmiyor? Bennce klavye ve kamera çok kötü blekota klavye profesyonel ve kamerasıda mükemmel... siz nasıl kullaniyorsunuz anlamadim
Klavyeye bende katiliyorum.Fakat google playde onlarca profesyonel klavye uygulamasi var bunlari kullanabilirsin.Kamera olayi ise bildigin stock s3 kamerasi sadece bir kac fonksiyon eksik (yavas ve hizli cekim-sesle kontrol) gibi...
Ama romda stabillik on numara gerek sarj olsun gerekse stabilite yonunden ne kasma ne donma nede sisme olmuyor ayrica dokdo 7.3.1 rom gercek lollipop deneyimini sunuyor...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
uzman47

uzman47

Üye
Klavyeye bende katiliyorum.Fakat google playde onlarca profesyonel klavye uygulamasi var bunlari kullanabilirsin.Kamera olayi ise bildigin stock s3 kamerasi sadece bir kac fonksiyon eksik (yavas ve hizli cekim-sesle kontrol) gibi...
Ama romda stabillik on numara gerek sarj olsun gerekse stabilite yonunden ne kasma ne donma nede sisme olmuyor ayrica dokdo 7.3.1 rom gercek lollipop deneyimini sunuyor...

Üst Alt