uzman47
Üye
4.0.2 prime ise kastin netten indirdim apksini teslada yuklu ama arama ve mesaj bildimleri bile gelmiyor.para verip aldigim bir uygulama ve kusursuz calisiyor,butun bildirimler geliyor
4.0.2 prime ise kastin netten indirdim apksini teslada yuklu ama arama ve mesaj bildimleri bile gelmiyor.para verip aldigim bir uygulama ve kusursuz calisiyor,butun bildirimler geliyor
Teslanin magazada bir versiyonu var baska yok.Nova ile teslanın aynı versiyonu olmalı yoksa uyum sağlamıyor bu yüzden olabilir
Tum bildirimler calisiyorsa link paylasabilirmisinBen başka yerden indiriyorum zipli paket içinde ikiside oluyor
Hangi siteden indirdin link varmi ?Ben başka yerden indiriyorum zipli paket içinde ikiside oluyor
Yandex navigasyonu bilmiyorum ama here gayet iyi haritayı indirince internettede gerek yokArkadaşlar merhaba. Biraz konu dışı olabilir ama ilgili konuyu bulamadığım ve buradaki herkes galaxy s3 kullandığı için buraya yazdım. Yandex navigasyonu yüklediğimde aracımla hareket ederken navigasyonu açıyorum internetim açık konum bulmayı da açıyorum konumu buluyor istediğim adresi bulup rotayı da çiziyor buraya kadar sıkıntı yok. Ancak araçla ilerlerken uygulamadaki ok benimle beraber ilerlemiyor ve sesli yönlendirme de yapmıyor.( 100mt sonra sağa dön gibi) Bunu yaşayan mutlaka vardır. Çözebilen varsa anlatırsa çok memnun olurum.
Evet, ağ sorunu var.Arkadaslar tapatalktan baglanamıyorum ag sorunu oluyor sizdede böylemi ?
Sağolasınarkadaşlar blekota note 4 lite v5.1 (note5 edition) (android 4.4.4) çıkmış, özelliklerini yukarıda arkadaş belirtmiş.
isteyenler için buyrun link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurarken note 4 layout secenegini secmiycektin,ustune bir daha kur without wipe secenegini sec yani full wipe secme,sonra note 4 layout secenegini secme,okSol ve Orta Tuş aynı Işlevi Goruyo Nasil Duzeltebilirim![]()