Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
uzman47

uzman47

Üye

morki05

morki05

Üye
Ben başka yerden indiriyorum zipli paket içinde ikiside oluyor

• Beğen
Tepkiler: uzman47
morki05

morki05

Üye
Google amcaya yaz son sürümü indir. Ben şuan kullanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: uzman47
plexus_09

plexus_09

Üye
dostlar hangi romları kullanıyorsunuz?

bu miui 7 s3 için varmış, kullanan var mı? bir de bu miui 7 android hangi sürümle geliyor?

Levent Sivri

Üye
Arkadaşlar merhaba. Biraz konu dışı olabilir ama ilgili konuyu bulamadığım ve buradaki herkes galaxy s3 kullandığı için buraya yazdım. Yandex navigasyonu yüklediğimde aracımla hareket ederken navigasyonu açıyorum internetim açık konum bulmayı da açıyorum konumu buluyor istediğim adresi bulup rotayı da çiziyor buraya kadar sıkıntı yok. Ancak araçla ilerlerken uygulamadaki ok benimle beraber ilerlemiyor ve sesli yönlendirme de yapmıyor.( 100mt sonra sağa dön gibi) Bunu yaşayan mutlaka vardır. Çözebilen varsa anlatırsa çok memnun olurum.

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar tapatalktan baglanamıyorum ag sorunu oluyor sizdede böylemi ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba. Biraz konu dışı olabilir ama ilgili konuyu bulamadığım ve buradaki herkes galaxy s3 kullandığı için buraya yazdım. Yandex navigasyonu yüklediğimde aracımla hareket ederken navigasyonu açıyorum internetim açık konum bulmayı da açıyorum konumu buluyor istediğim adresi bulup rotayı da çiziyor buraya kadar sıkıntı yok. Ancak araçla ilerlerken uygulamadaki ok benimle beraber ilerlemiyor ve sesli yönlendirme de yapmıyor.( 100mt sonra sağa dön gibi) Bunu yaşayan mutlaka vardır. Çözebilen varsa anlatırsa çok memnun olurum.
Yandex navigasyonu bilmiyorum ama here gayet iyi haritayı indirince internettede gerek yok
Hatta alışveriş merkezlerinin içi bile var

uzman47

uzman47

Üye
Maxicep ailesinin ve tüm islam aleminin mubarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: morki05, harunharunbursa, burak1553 ve 3 diğerleri
uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar 4.4.. ve uzeri versiyon romlarda (ok google) ana ekranda google uygulamasinin widgeti ile sesli komutla calisiyor bilginize.. nasil calistirilacagini bilmiyenlere yardimci olabilirim...

• Beğen
Tepkiler: morki05
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Changelogs:
v5.1 Aroma edition (Note 5 Editon) - (WORK IN PROGRESS)
- Added S6 like Accuweater widget (Thanks to haikal14)
- Added Live wallpapers support to AROMA
- Added Floating messages to AROMA
- Added S6 like Lockscreen (Thanks Albe95 for PNGs)
- Fixed Tollbox overflow

• Beğen
Tepkiler: mesut0114, morki05, baronsavas ve 1 kişi daha
plexus_09

plexus_09

Üye
arkadaşlar blekota note 4 lite v5.1 (note5 edition) (android 4.4.4) çıkmış, özelliklerini yukarıda arkadaş belirtmiş.

isteyenler için buyrun link:

• Beğen
Tepkiler: uzman47, nediyelimyani ve morki05
morki05

morki05

Üye
arkadaşlar blekota note 4 lite v5.1 (note5 edition) (android 4.4.4) çıkmış, özelliklerini yukarıda arkadaş belirtmiş.

isteyenler için buyrun link:
Sağolasın

• Beğen
Tepkiler: plexus_09
GreaTH

GreaTH

Üye
Sol ve Orta Tuş aynı Işlevi Goruyo Nasil Duzeltebilirim :)

ciwano0114

Üye
Görüntülü konuşma oluyor mu son güncellemelerde?

kartal2378

kartal2378

Üye
saat widget cok guzel olmus 5.1 de,fazla bir degisiklik yok

kartal2378

kartal2378

Üye
Sol ve Orta Tuş aynı Işlevi Goruyo Nasil Duzeltebilirim :)
kurarken note 4 layout secenegini secmiycektin,ustune bir daha kur without wipe secenegini sec yani full wipe secme,sonra note 4 layout secenegini secme,ok

Üst Alt