boeffla kurmayin arkadaslar,arter kernel 4.1 yukleyin,boeffla stabil degilÇok teşekkürler, ilk defa stock harici rom attım ve çok memnunum. Ancak boeffla config linkini yenileyebilir misin ?
Arter 4.1 kerneli 4.4.4 ve 4.4.2 tabanli romlarda kullanabiliyoz mu?boeffla kurmayin arkadaslar,arter kernel 4.1 yukleyin,boeffla stabil degil
4.4.2 de oluyor kesin,4.4.4 de de oldugunu saniyorum,sitesinde hepsine uyumlu oldugu yaziyordu anladigim kadariylaArter 4.1 kerneli 4.4.4 ve 4.4.2 tabanli romlarda kullanabiliyoz mu?
evet,son surum 4.1 ,kapali sarji denemedim,su an resetsiz stabilitenin bozulup bozulmadigini deniyorum,72 saattir calisiyor ve sisme yok,benim icin en onemli konu buArterin son surumu mu ayrica kapali sarj yapilabiliyor mu
2015 ne alaka ya sen 2015'te yaşıyorsun da sanki biz 1980'lerde yaşıyoruz. ayrıca samsungun telefonlarında görüntülü konuşma var. demekki 2015 ile alakası yok. benim sorum, port edilmiş halinde görüntülü konuşmanın çalışıp çalışmadığıydı.Tmm biliyorumda 2015 yılında sebekeden görüntülü konuşan adamın neti vardır![]()
![]()
blekotanın s5 lite romunda görüntülü konuşma var gayette güzel çalışıyor. sadece bu romu merak ettim. kurup deneyen varsa yazabilir mi diye.port romlarda görüntülü konuşma yok![]()
eyvallah... bilgilendirme için çok teşekkürlerbu konunun da dahil olduğu 4.4.4 ler için yazıştım,
4.4.2 ler için değil.
Arter kerneli yükledim bi ayar gerekiyormu[/QUOTE][QUOTEl2378, post: 7748105, member: 59605"]evet,son surum 4.1 ,kapali sarji denemedim,su an resetsiz stabilitenin bozulup bozulmadigini deniyorum,72 saattir calisiyor ve sisme yok,benim icin en onemli konu bu
romu komple türkçe kullanabiliyorsun başlangıçta türkçeyi seçerekMerhaba arkadaşlar. Ben blekota s5 lite v12 kullanıyorum ama bu romda kasmalar ve birkaç sorun yaşadığım için blekota not5 edition v5 e geçmeyi düşünüyorum. Bir kaç sorum olacaktı.
1-Öncelikle romda Türkçe dil desteği mevcut değil mi ?
2-Bu romda kasmalar ve ram ne düzeyde ?
3-Ben daha önce hiç kernel değiştirmemiştim şimdi de değiştirmesem sıkıntı olur mu? Önereceğiniz bir kernel ile rom daha stabil ve sorunsuz hale geliyorsa linkini atabilir misiniz rica etsem?
miui sitesinde paylaşılan alttan 3. yü denedinmi miui 7 çok güzeldi performans ve şarj konusundaromu komple türkçe kullanabiliyorsun başlangıçta türkçeyi seçerek
kasmalar donmalar tabiki var maalesef ben birkaç kernel ile denedim en iyisi arter 97 kernel gibi geldi ama oda mbirkaç gün sonra şişmeye başlıyor. ben artık bu samsung bazlı touchwizli romları çok sevmeme rağmen bıraktım. hiç kasma yapmayan rom sorarsan hiui6 'yı tavsiye edebilirim yada cm11 bazlı romlar performansta kesinlikle çok iyi ama onlarda biraz şarjı fazla sömürüyor. bunları denmediği romkalmamış kullanıcı olarak söylüyorum. gerisi sana kalmış.
romu komple türkçe kullanabiliyorsun başlangıçta türkçeyi seçerek
kasmalar donmalar tabiki var maalesef ben birkaç kernel ile denedim en iyisi arter 97 kernel gibi geldi ama oda mbirkaç gün sonra şişmeye başlıyor. ben artık bu samsung bazlı touchwizli romları çok sevmeme rağmen bıraktım. hiç kasma yapmayan rom sorarsan hiui6 'yı tavsiye edebilirim yada cm11 bazlı romlar performansta kesinlikle çok iyi ama onlarda biraz şarjı fazla sömürüyor. bunları denmediği romkalmamış kullanıcı olarak söylüyorum. gerisi sana kalmış.
Kernelin durumu nasil uzun kullanimda stabilmi tavsiye ediyormusun?evet,son surum 4.1 ,kapali sarji denemedim,su an resetsiz stabilitenin bozulup bozulmadigini deniyorum,72 saattir calisiyor ve sisme yok,benim icin en onemli konu bu
eh iste bi nebze boeffladan daha iyi,bizim telefonun rami artik yetmiyorKernelin durumu nasil uzun kullanimda stabilmi tavsiye ediyormusun?
periskopta sikinti yok calisiyorHocam periscope sıkıntısız çalışıyormu