Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
gstahsn

gstahsn

Üye
Pili fazla yiyor

suphanguven

Üye
Arkadaşlar bu romda herhangi bir vpn kullanan var mı ? Ben kullaninca aşırı kasıyor telefon. Sebep ne olabilir. Cpu kullanimi bir anda %100 oluyor. Çözüm bulamadım ya

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
note 2 ye güncelleme falan yok 2015 ağustostundayiz.android 6.0 cikicak hayal o bırakın o işleri

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
mcnpl4

mcnpl4

Üye
neye alisirsaniz oyle gider. guncellik istiyorsaniz simdiden kurun cm romu alismaniz zaman alir cunku. sarj rahatsiz edebilir onun disinda sisme yapmiyor. cm12 bi cm11 degil henuz ama gorsel acidan guzel ve ben sarjdan da sikayetci degilim. telefonu ilk aldigimda orjinal hali hosuma gittiginden cm kurmuyordum ama artik baydi. bazi yerlerde tema cocuk telefonu gibi. daha sade arayuz beklentim var artik

kartal2378

kartal2378

Üye
Dokdo project diye bir rom kurdum arkadaslar,5.1.1 tabanli, gayet stabil hizli ve sarji cok iyi,tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

hiu482

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
Google playden uygulama guncellediginizde kasiyor mu? facebook'u dener misiniz?
Abicim hic Kasma yok, hatta sasirdim guc tasarrufunda iken bile kasma yok,fave twiter persikop ne varsa yukledim,12 saattir acik telefon,ne sisme var ne kasma var,3g internet full acik,ve hayret ettigim ikinci sey 3 bucuk saatden fazla nerseyse ekran suresi aliyom su an,ben stock dahil hic bir rom da 3g sebeke internetinde bu sureyi alamadim

• Beğen
Tepkiler: YuKa ve nediyelimyani
uzman47

uzman47

Üye
Abicim hic Kasma yok, hatta sasirdim guc tasarrufunda iken bile kasma yok,fave twiter persikop ne varsa yukledim,12 saattir acik telefon,ne sisme var ne kasma var,3g internet fu ll acik,ve hayret ettigim ikinci sey 3 bucuk saatden fazla nerseyse ekran suresi aliyom su an,ben stock dahil hic bir rom da 3g sebeke internetinde bu sureyi alamadim
Romdan birkac ss atabilirmisin özellikle bildirim panelinden ve ayarlar menusundan atarsan?

hiu482

Üye
Onu kurmustum ama sonra baska roma dönmüştüm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kullanamasan da cm oneririm. uzun zamandan beridir kullaniyorum reset sorunu yok. tek sevmedigim yani orjinal launcher hafizaya kilitlenmiyor. yogun kullanip ev ekranina donunce ikonlari tekrar yukluyor. baska launcher istemiyorum suan. blisspop icin cok stabil felan diyorlardi de ugrasmak istemedigimden yuklemedim. cm tabanli ve daha cok ozellikli. anca kendi ek ozellikleri stabildir diyordum ki ufak tefek sorunlari varmis

ortak42

ortak42

Üye
Hayal oldu bizim toucwiz lolipoplar...

kartal2378

kartal2378

Üye
Touchwiz kullanilmaz dostum,cok kotu gercekten,koca samsungun yaptigi bu mu yani

mcnpl4

mcnpl4

Üye
zaten 5.0.1 o kadar beklettin 5.1.1 ve yada verme. onlar da boyle yaptilar. yanlis bilmiyorsam iki surum arasinda kayda deger farklar var. son guncellemenin saglam olmasini tercih ederim
henuz emin degilim ama cm romdaki orjinal launcher sorunu ve port romlardaki sisme sorunu boeffla kernelden kaynakli olabilir. bugun romu guncelledim kernel kurmadim daha rahat calisiyor sanki. kerneli boeffla sound, overclock ve sarj voltaji ayarlamak icin kullaniyordum. bi sure yuklemeden kullanicam bu rahatligi devam ederse bi dah yuklemem. sonucu da buraya yazarim. zram felan da pek bisey degistirmediginden kullanmiyordum zaten ve goruyorum ki port romlarda kullananlar da pek faydasini gormemis. 3.0.101 surumlu kernel verimsiz olabilir kisaca

• Beğen

sercanbeyz

Üye
Arkadaşlar bu romu kuralı 10 saat oldu önceden root lu stock rom ile kullanıyordum dakikada %3 sarj yiyordu.Periscope falan yükleyemiyordum .Bu romu kurdum kuralı sankı yenı telefon almıs gibiyim hiç kasma yok kitlenme yok herşey stabil şuana kadar sıkıntısını görmedim gayet hızlı çalışıyor.Batarya sorunu halen yaşıyordum .Lakin onuda bataryayı %100 doldurup prizden çıkarmadan battery calibration uygulamasını indirdim google playden o şekilde kalibre ettim stock rom da 49 kullanıyordu ekranı bu rom da ise 23 kullanmaya başladı yapsammı yapmasammı dıye tereddütte kalanlar hiç düşünmeden yapsınlar.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iki tane uygulama var hangisini kullandin

sercanbeyz

Üye
  • Beğen

Üst Alt